JollaSailfish OSTuring PhoneYleinen

Uskomaton Turing Phone Cadenza julki ensi vuonna – Sailfish OS, 60MP kamera, 12 GB RAM ja Snapdragon 830

70153cc4-93b6-4c69-b03e-9478bc9faa38Varsin kyseenalaisesta maineestaan tunnettu Turing Robotic Industries on tänään kertonut hieman yllättäen tulevasta puhelimestaan. Uutta puhelinta ei kuitenkaan kannata odotella aivan pian, sillä odotettu julkaisu sijoittuu ensi vuodelle. Uutuuspuhelin kantaa nimeä Turing Phone Cadenza.

Cadenza kuulostaa mielenkiintoiselta, mutta tällä hetkellä mahdottomalta, sillä TRI pistää laitteeseen kovat panokset kehiin. Teknisesti puhelin kuulostaa jopa naurettavalta, sillä puhelimen pitäisi sisältää tekniikkaa, jota ei toistaiseksi ole vielä julkaistu. Uutuuspuhelimen pitäisi olla ”täydellisesti suunniteltu” ja siitä ei ole epäilystäkään, jos nyt kerrotut tekniset tiedot tulevat pitämään paikkansa. Turing Phone Cadenza on ensimmäinen laite yhtiön Outer Blueprint -ohjelmassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

e7c4c795-c325-4bee-8458-234b68af2aa2Puhelimesta pitäisi löytyä peräti kaksi vielä julkistamatonta Snapdragon 830 -järjestelmäpiiriä, 5.8 tuuman 1440 x 2560 pikselinen kosketusnäyttö, 60 megapikselin pääkamera ja huokea 20 megapikselin Selfie-kamera. Turing Phone Cadenzan pitäisi sisällänsä myös huimat 12 gigatavua RAM-muistia ja 1 teratavu sisäistä tallennustilaa. Muita puhelimen ominaisuuksia kerrotaan olevan 4 SIM-korttipiakkaa ja Swordfish OS -käyttöjärjestelmä, joka perustuu suomalaisen Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmään.

Puhelin kuulostaa todella vakuuttavalta ja jopa niin vakuuttavalta, ettei sitä vuoden sisällä ole mahdollista toteuttaa. Turing kuitenkin voi yllättää, mutta ensimmäisen puhelimen ongelmien jälkeen kannattanee kuitenkin suhtauta tähän uuteen projektiin jo hieman varauksella. Mitä mieltä olet Turing Phone Cadenza -puhelimesta?

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. kieltämättä vähän speksit pistää hymyilyttämään…

  2. No tuostahan puuttuu yksi speksi, nimittäin hinta.

  3. tää on tätä läppää millä koitetaan saada huomio pois akuuteista ongelmista. Turing on huuhaata mutta viihdyttävää seurata miten pitkälle satutarina etenee.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla