HuaweiYleinen

Huawei FreeBuds 5- ja FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeet julkaistiin – tarjolla erikoista muotoilua sekä sykkeen ja ruumiinlämmön mittaus

Huawei FreeBuds Pro 2+

Huawei P60 -sarjan, Mate X3 -puhelimen sekä Watch Ultimate -älykellon julkaisujen ohella Huawei esitteli tänään kotimarkkinoillaan Kiinassa myös kahdet uudet kuulokkeet. Huawei FreeBuds 5 -kuulokkeet ovat täysin uudet, mutta FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeet tuovat jo markkinoilla oleviin kuulokkeisiin uusia toimintoja.

FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeet ovat monella tavalla samanlaiset kuin viime vuonna markkinoille tuodut FreeBuds Pro 2 -kuulokkeet. Tarjolla on siis Devialetin kanssa kehitetty äänentoisto, melunvaimennus sekä paljon muuta. Tarkemmat tiedot kuulokkeista voi tarkistaa SuomiMobiilin arvostelusta tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeisiin on nyt lisätty ensimmäistä kertaa kaksitoiminen sykkeenmittausanturi. Anturi tukee jatkuvaa infrapunavalon ja vihreän valon seurantaa. Lisäksi mukana on lämpötilan mittausanturi, joka toteuttaa 3D-lämpötilan mittauksen. Yksinkertaisesti FreeBuds Pro 2+ tukee sykkeen ja kehon lämpötilan seurantaa. Kuulokkeet osaavat myös ilmoittaa epänormaalista sykkeestä.

Kiinassa Huawei FreeBuds Pro 2+ -kuulokkeet tulevat myyntiin 7. huhtikuuta ja hinnaksi kerrottiin 1499 juania. Hinta on suoraan muunnettuna 202 euroa. Tarjolla on ainoastaan valkoinen väriversio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei FreeBuds 5

FreeBuds 5 -kuulokkeet säväyttävät uudenlaisella muotoilulla. Huawein mukaan kuulokkeiden muoto on saanut inspiraation vesipisarasta, ja sen pitäisi tarjota ergonominen käyttömukavuus. Kuulokkeista julkaistiin kolme väriversiota, jotka ovat valkoinen, hopea sekä oranssi.

Kuulokkeet on varusteltu avonaisella rakenteella, joten FreeBuds 5 -kuulokkeissa ei ole tulppia. Äänenlaadusta vastaa 11 millimetrin ”supermagneettinen ylijännite-elementti”, jonka avulla matalien taajuuksien herkkyyden luvataan kasvavan ja samalla äänenlaadun pitäisi olla täyteläinen. Kuulokkeissa on Hi-Res Audio -sertifikaatti sekä tuki LDAC-koodekille.

Huawei FreeBuds 5

FreeBuds 5 -kuulokkeisiin on saatu Audio Vivid -tilaäänitoiminto, jonka luvataan tarjoavan aikaisempaa mukaansatempaavampi kokemus. Huawei on saanut mukaan myös melunvaimennuksen kolmen mikrofonin avustuksella. Kuulokkeita ohjataan eleillä laitteen ulkopuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on myös pikalataus, sillä 5 minuutin latauksella kuunteluaikaa on jälleen 5 tuntia. Melunvaimennuksella akku riittää 3,5 tunniksi ja ilman sitä 5 tunniksi. Kokonaiskuunteluaika latauskotelon avulla on 30 tuntia. Kuulokkeissa on 42 milliampeeritunnin akku ja latauskotelossa on 505 milliampeeritunnin akku. Lataus tapahtuu USB-C-liittimen kautta tai langattomasti.

FreeBuds 5 -kuulokkeiden luvataan olevan IP54-luokituksen mukaisesti pölyn- ja roiskevedenkestävät. Kuulokkeet itsessään painavat 5,4 grammaa ja latauskotelon painoksi kerrotaan 45 grammaa.

Kiinassa FreeBuds 5 -kuulokkeet tulevat myyntiin 30. maaliskuuta hinta on edullisimmillaan 899 juania. Suoraan muunnettuna hinta olisi 121 euroa

Huawei FreeBuds 5

Huawei FreeBuds 5

Huawei FreeBuds 5

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei