Huawei julkaisi uuden Honor 5A -puhelimen – suuri 5.5 tuuman näyttö alle 100 eurolla

2

5a-section-01Huawei on juuri Kiinassa julkaissut uuden puhelimen Honor -mallistoonsa. Uusi puhelin on nimeltään Honor 5A. Uutuuspuhelin on varsin vakuuttava laite, sillä hintaa sillä on vain 699 yuania, eli noin 94 euroa.

Honor 5A on jo peräti kolmas Honor 5 -sarjan älypuhelin, mutta tällä kertaa halvempi kuin aiemmat mallit. Puhelin perustuu suureen 5.5 tuuman HD-tarkkuiseen näyttöön sekä Huawein omaan kahdeksanytimiseen Kirin 620 -järjestelmäpiiriin, jonka tukena on 2 gigatavua RAM-muistia. Honor 5A:sta löytyy myös Mali-450-grafiikkasuoritin. Laitteesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voidaan laajentaa myös maksimissaan 128 gigatavun muistikorteilla.

Honor 5A pitää sisällään myös varsin vakuuttavalta kuulostavat 13 ja 8 megapikselin kamerat. Muita puhelimen ominaisuuksia ovat 3100 milliampeeritunnin akku, 4G-yhteydet sekä Android 6.0 -käyttöjärjestelmä.

Puhelin on saatavilla Kiinassa useina värivaihtoehtoina 17. kesäkuuta lähtien. Honor 5A:n saatavuudesta Suomessa tai Euroopassa ei ole vielä mitään tietoa. Huawei pitää kuitenkin 20. kesäkuuta tilaisuudessa, jossa yhtiö julkaisee Euroopan markkinoille uuden Honor-puhelimen.

 

Tietoa kirjoittajasta

Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja. Yhteydenotot: [email protected]

%d bloggaajaa tykkää tästä: