AndroidLGYleinen

Hintavinkki: Kaksinäyttöinen LG V10 nyt vain 400 euroa

large_lg_v10_vKorealainen LG julkaisi viime vuonna erikoisen LG V10 -älypuhelimen, josta löytyy kaksi näyttöä sekä kaksoiskamera laitteen edestä. Puhelin saapui Suomessa myyntiin vasta tämän vuoden alussa noin 700 euron hintalapulla, jolloin laite kävi myös SuomiMobiilin testissä. 

Nyt Elisa näyttää olevan laittaneen kyseisen huippupuhelimen myyntiin varsin edulliseen 399 euron hintaa. Alennus on merkittävä, sillä alun perin LG V10 maksoi 700 euroa. Hinta on siis tippunut huimat 300 euroa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vaikka LG V10 ei pärjää aivan kaikilla osa-alueilla tämän vuoden huippupuhelimille, niin laitteesta löytyy kuitenkin varsin laadukasta tekniikka. Laitteen vahvuuksia ovat erityisesti kamera, akunkesto sekä laadukas näyttö. Puhelimen sisällä hyrrää Qualcommin Snapdragon 808 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 gigatavua RAM-muistia. LG V10:n näyttö on kooltaan huimat 5.7 tuumaa ja sen tarkkuus on QHD-tasoa (2560×1440). Puhelimen päänäytön yläpuolelta löytyy myös toinen kokoajan päällä oleva näyttö, jonka tarkkuus on 160×1040 pikseliä. LG V10 kätkee sisäänsä myös 16 megapikselin ja 5 megapikselin suuruiset kamerat.

Lisätietoja puhelimesta löydät myös Elisan sivuilta, jossa yhtiö myy laitteen 32 gigatavun versiota 399 euron hintaan. 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android