HuaweiYleinen

Huawei julkaisi uuden Watch Fit -älykellon – tarjoaa 10 päivän akunkeston ja tyylikkään toteutuksen

Huawei on laajentanut jälleen älykellomallistoaan uudella Watch Fit -kellolla, joka tarjoaa tutut yläkellon ominaisuudet nyt hieman sporttisemmassa, mutta samalla tyylikkäässä kokonaisuudessa. Huawei Watch Fit on julkaistu vasta valikoiduilla markkinoilla, mutta sitä odotetaan myyntiin maailmanlaajuisesti alle 200 euron hintapisteeseen.

Watch Fit tarjoaa suuren 1,64 tuuman AMOLED-näyttöpaneelin, jonka tarkkuus yltää 456 x 280 pikselin tasolle. Näyttöä on suojaamassa 2,5D kaareva lasi, joka tuottaa saumattoman vaikutelman kellon kehyksen kanssa. Kelloon on saatu 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa, Bluetooth 5.0 -yhteys sekä monia antureita, kuten sykesensori, ympäristön valonanturi, IMU-anturi sekä GPS-tuki.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkeston kerrotaan olevan peruskäyttötilanteessa jopa 10 päivää, joka saavutetaan kaksoispiirisarjan ja energiaa säästävien algoritmien ansiosta. Huawei on varustellut Watch Fitin magneettisella pikalatauksella, jonka avulla kerrotaan viiden minuutin latauksella akun riittävän koko päivän.

Huawei on tuttujen terveysominaisuuksien ohella tehnyt Watch Fitista myöskin yksityisen valmentajan. Huawei Watch Fit tarjoaa 12 nopeaa harjoitusanimaatiota, joiden avulla saa apua esimerkiksi kahvitauolla jumppaamiseen. Lisäksi kellosta löytyy 96 harjoittelutilaa, joiden avulla omia suorituksia on mahdollista seurata hyvin tarkasti. Kello tallentaa myös sykkeen, kulutetut kalorit sekä harjoittelun keston reaaliajassa.

Kellolla voidaan mitata myös unen laatua, happisaturaatiota tai sydämen lyöntinopeutta. Uutena ominaisuutena Huawei on kelloon tuonut myös kuukautiskierron seuraamisominaisuuden. Watch Fit tarjoaa myös Huawei TrueRelax -tekniikan ja seuranta-algoritmin, jonka avulla voidaan seurata stressitasoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti kello on valmistettu mattapintaisesta polymeerikuidusta ja rannekkeet ovat silikonia. Huawei on ilmoittanut kellon mitoiksi 46 x 30 x 10,7 millimetriä ja painoksi 21 grammaa. Kellon rakenne on myös 5 ATM -vedenkestävä, joten esimerkiksi uimista kellon kanssa ei tarvitse pelätä. Huawei on esitellyt Watch Fitin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, mintunvihreä sekä vaaleanpunainen.

Uutuuskello tulee saataville valikoiduilla markkinoilla 3. syyskuuta alkaen noin 100 euron hintapisteeseen. Huawei ei ole vielä ilmoittanut kellon tarkempaa saatavuutta tai hinnoittelua Suomen markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Fit tekniset tiedot:

 • Näyttö: 1,64 tuumaa, AMOLED, HD (456 x 280 pikseliä), kosketusnäyttö
 • Tallennustila: 4 gigatavua
 • Akunkesto: 10 päivää
 • Anturit: 6-akselinen IMU-anturi (kiihtyvyys ja gyroskooppi), optinen sykesensori, ympäristön valoanturi, GPS
 • Vedenkestävyys: 5 ATM
 • Painikkeet: Yksi painike sivussa + kosketusohjaus
 • Muuta: Bluetooth 5,0, magneettinen lataus
 • Mitat: 46 x 30 x 10,7 mm
 • Paino: 21 g
 • Värit: Musta, mintunvihreä, vaaleanpunainen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

 1. Ihanaa Apple Watchin kopiointia. Siis positiivisessa mielessä.

 2. Mikäs tuossa on Apple Watchin kopiointia? Kulmikas muotoko? Tuossahan on ihan eri mittasuhteet

 3. No osalle ja myös mulle toi tuo mieleen jotenkin venytetyn Apple Watchin. Mut kuten jo sanoin, hyvä että kopioivat.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei