OnePlusYleinen

OnePlus Watch tulossa pian – älykelloa kehitetty aktiivisesti vuoden ajan

OnePlus on viime aikoina laajentanut älypuhelinvalikoimaansa edullisempiin laitteisiin, jonka lisäksi yhtiöltä on nähty älytelevisioita sekä äänituotteita. OnePlus tulee nähtävästi laajentamaan tuoteportfoliotaan jälleen uudella tuotteella, joka olisi tällä kertaa älykello. OnePlus Watch -nimeä kantava laite on paljastunut sertifiointitietokannasta.

Tulevan OnePlus Watch -kellon mallikoodi on W301GB, joka on paljastanut IMDA-sertifikaatista. Itse sertifikaatti ei paljasta kellosta mitään muuta kuin mallikoodin ja tuotteen nimen, joten tällä hetkellä OnePlussan älykellosta ei ole tarkempia tietoja. Ei ole millään tavalla yllättävää, että OnePlus olisi aikeissa julkaista älykellon, sillä sellaista yhtiöltä on odotettu jo aikaisemminkin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch sertifikaattitiedoissa.

Techradar-sivusto on puhunut asiasta OnePlussan entisen työntekijän kanssa, joka on vahvistanut OnePlussan aktiivisesti kehittäneen älykelloa viimeisen vuoden ajan. OnePlus saattaa tulla jakamaan uutuuskellossaan samoja piirteitä OPPO:n kanssa, sillä molempien yrityksien taustalla on kiinalainen BBK Electronics. OPPO julkaisi aikaisemmin jo oman OPPO Watch -älykellon, joten OnePlus Watch saattaa olla monella tavalla samanlainen tuote.

Toistaiseksi OnePlus ei ole itse kommentoinut mahdollista älykellon julkaisua tai vahvistanut uusien tuotteiden lanseerausta. OnePlussalta odotetaan kuluvan vuoden aikana vielä kuitenkin uutta Snapdragon 690 -järjestelmäpiiriin perustuvaa 5G-älypuhelinta sekä OnePlus 8T -malliston huippuälypuhelimia.

Lähde: 91mobiles.com, Techradar.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Älykello ja edullinen, kuulostaa tosi hyvältä. Just joo. Mistä vetoa et hinta tulee olemaan lähemmäs 300 euroa.

  2. Köyhille kaikki on kallista 🤗

  3. Nii tai sit viisaille. Se on tyhmä joka maksaa ei se joka pyytää.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus