HuaweiYleinen

Huawei julkistaa uusia tuotteita 18. toukokuuta – vihjaa jo MatePad Air -tabletista

Huawei MatePad Air

Huawei on vahvistanut järjestävänsä kotimarkkinoillaan Kiinassa uusien tuotteiden julkaisutilaisuuden 18. toukokuuta. Huawei järjestää Euroopassa jo huomenna 9. toukokuuta paikallisen julkaisutilaisuuden, jossa on vahvistettu nähtävän ainakin Huawei P60 -sarjan ja Mate X3 -puhelimet. Kiinassa tullaan näkemään täysin uusia tuotteita.

Ensi viikolla järjestettävän tilaisuuden kerrotaan keskittyvän ”täyden skenaarion tuotteiden” julkaisuun, joten odotettavasti luvassa on jotain muuta kuin puhelimia. Huawei onkin jo itse julkaissut Weibo-palvelussa teaserin, jossa vahvistetaan tulossa olevan uusi ”kevyt ja rakastettavampi” MatePad-tabletti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvassa nähdään teksti ”air”, joka viittaisi MatePad Air -tablettimallistoon. Huhut ovat myös kertoneet Huawein tuovan markkinoille kompaktimman MatePad Mini -tabletin.

Huawein julkaisema kuva ei paljasta tabletista juurikaan mitään tärkeää. Kuvassa nähdään tabletin yläreuna, jossa on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä kolme mikrofonia. Takaosassa on ulkoneva kamera-alue ja vasemmassa reunassa todennäköisesti virtapainike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samassa tilaisuudessa odotetaan myös muita uutuustuotteita. Huawei saattaa esitellä uusien tablettien rinnalla Huawei Watch 4 -älykellot sekä Huawei MateBook E 2023 -tietokoneet.

Tarkemmat tiedot Huawein suunnitelmista tullaan varmasti kuulemaan lähempänä julkaisua.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei