HuaweiYleinen

Huawei esitteli ”uuden” Nova Y71 -puhelimen globaaleille markkinoille – pitkälti identtinen edeltäjänsä kanssa

Huawei Nova Y71

Huawei on julkistanut globaaleille markkinoille kaikessa hiljaisuudessaan uuden Nova Y71 -älypuhelimen, joka on nopealla vilkaisulla identtinen edeltäjänsä kanssa. Viime vuonna Huawei toi markkinoille Nova Y70- ja Nova Y70 Plus -puhelimet, joihin verrattuna Nova Y71 ei tuo merkittäviä päivityksiä. Huaweilta odotetaan pian myös Nova Y91 -puhelinta.

Nova Y71 -puhelimen muotoilu on tuttua Huaweita, sillä takaosassa on esillä pyöristetyillä kulmilla varusteltu kamera-alue ja etuosassa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli. Puhelimen mitat ovat 168,3 x 77,7 x 8,98 millimetriä ja painoa on 199 grammaa. Huawei Nova Y71 on julkaistu kahdessa väriversiossa, jotka ovat musta sekä kulta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei on kertonut puhelimessa olevan 6,75 tuuman näyttöpaneeli, jossa on HD-tarkkuus. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja nähtävästi siinä on 60 hertsin virkistystaajuus. Toistaiseksi puhelimen tarkkaa järjestelmäpiiriä ei ole mainittu, mutta tarjolla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Tuettuna on myös muistikortti aina 512 gigatavuun asti.

Etuosasta löytyy 8 megapikselin selfiekamera. Takaosan kamerat ovat 48 megapikselin pääkamera, 5 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin syvyyskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akku on kooltaan huimat 6000 milliampeerituntia ja sitä ladataan 22,5 watin tehoisella pikalatauksella. Käyttöjärjestelmän versiota ei ole vahvistettu, mutta siinä on EMUI 12 -käyttöliittymä. Sovellukset ladataan AppGallery-sovelluskaupasta, sillä Nova Y71 ei tarjoa Googlen palveluita.

Huawei ei ole vielä ilmoittanut puhelimen tarkkoja hinta- tai saatavuustietoja. Suomessa Huawein puhelimia ei kannata odottaa myyntiin virallisesti.

Huawei Nova Y71

Lähde: Huawei Nova Y71 -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei