HuaweiYleinen

Huawei julkisti uudet FreeBuds 6i -kuulokkeet ja uuden värin FreeClip-kuulokkeille

Huawei on esitellyt maailmanlaajuisesti uudet FreeBuds 6i -nappikuulokkeet aktiivisella taustamelunvaimennuksella ja pitkällä akun kestolla. Kuulokkeet asettuvat alle 100 euron hintaluokkaan, mutta saatavuutta Suomessa ei ole vielä vahvistettu. 

FreeBuds 6i -kuulokkeissa on tulpallinen rakenne ja ne on valmistettu muovista. Rakenne on kompakti vaikka kuulokkeiden paino onkin noussut edeltäjiin verrattuna 0,8 grammalla. Pelkkä yksi kuuloke painaa siis 5,4 grammaa ja latauskotelo painaa tasan 34 grammaa. FreeBuds 6i -kuulokkeet ovat IP54-luokitellut. Värivaihtoehtoina kuulokkeilla on valkoinen, musta ja violetti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


FreeBuds 6i -kuulokkeet on varustettu 11 millimetrin nelimagneettisella dynaamisella elementillä, jonka taajuusvasteeksi kerrotaan 14 Hz-40 kHz. Kuulokkeilla paranneltu bassontoisto ja Hi-Res Audio –sertifikaatti. 

Kuulokkeissa itsessään on 55 milliampeeritunnin akut ja latauskotelossa akun koko on 510 milliampeerituntia. Akun kestoksi kuulokkeille Huawei lupaa aktiivisen taustamelunvaimennuksen kanssa 5 tuntia ja taustamelunvaimennuksen ollessa pois 8 tuntia. Kotelosta virtaa saa ladattua lisää parhaimmillaan 35 tunnin ajaksi. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Taustamelunvaimennusta varten kuulokkeissa on kolme mikrofonia, joiden kerrotaan parantavan vastamelun suorituskykyä keski- ja matalataajuisten äänien vaimentamisessa. Huawei kutsuu vastameluaan Intelligent Dynamic ANC 3.0 -nimellä. Teknologiaa on saatu parannettua jopa 240 prosenttia kasvaneen laskentatehon ansiosta ja kuulokkeet osaavat laskea ja muuntaa melun ääniaaltoja reaaliajassa ohjainyksikölle. 

Muita mainittavia ominaisuukisa ovat muokattavissa olevat kosketuseleet, kolmet erikokoiset korvanapit ja kahden laitteen samanaikainen yhteys. Kuulokkeissa on Bluetooth 5.3 -yhteys. 

Toistaiseksi ei ole tiedossa onko kuulokkeet jossain kohti tulossa myyntiin Suomessa edeltäjiensä tavoin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Yhdessä FreeBuds 6i -kuulokkeiden kanssa Huawei esitteli FreeClips-kuulokkeille uuden beigen värin. Kuulokkeet on ensi kertaa esitelty viime vuoden loppupuolella.  

Lähde: Huawei 

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei