HonorHuaweiYleinen

Huawei Maimang 5 julkaistiin – sisältää ominaisuuksia, joita kalliimmista malleista ei löydy

sdw4_phoneHuawei on julkaissut Kiinassa odotetusti uuden puhelimen, joka kantaa nimeä Maimang 5. Puhelin on vakuuttavilla ominaisuuksilla varusteltu keskihintaluokan älypuhelin, joka on suunniteltu silmällä pitäen nuoria puhelimen ostajia.

Uutuuspuhelimesta löytyy ominaisuuksia, joita ei jopa Huawein lippulaivapuhelimista löydy. Ehkä erikoisin seikka puhelimen teknisissä tiedoissa on Snapdragon 625 -järjestelmäpiiri, sillä yleensä Huawei on tottunut käyttämään laitteissaan omaa Kirin -järjestelmäpiireä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Maimang 5 -puhelimesta löytyy 5.5 tuuman FullHD-tasoinen kosketusnäyttö sekä metallirunko. Näyttöä on suojaamassa 2.5D lasi, joka kaartuu reunoilta hieman kohti laitteen timantti leikattua runkoa. Puhelimesta löytyy 3 tai 4 gigatavua RAM-muistia sekä 32 tai 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Maimang 5:stä löytyy myös varsin tehokkaat kamerat. Takakamera on 16 megapikseliä ja se on Sonyn käsialaa. Kamerasta löytyy optinen kuvanvakain sekä 4K videokuvaus, jota ei monesta Huawein lippulaivapuhelimesta löydy. Puhelimen edessä komeilee suuri 8 megapikselin kamera.

Uutuuslaitteen muita ominaisuuksia ovat 3340 milliampeeritunnin suuruinen akku sekä Android 6.0 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 4.1 -käyttöliittymä. Maimang 5:stä löytyy kaksi SIM-korttipaikkaa sekä USB-C-tyypin liitin. Puhelimen hinnat alkavat Kiinassa noin 360 dollarista. Laitteen saapumisesta muille markkinoille ei vielä ole tietoa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor