AndroidHuaweiYleinen

Huawei Mate 10 Lite saapui myyntiin Suomessa

Huawein uusista Mate-puhelimista toinen on nyt saapunut myyntiin myös Suomessa. Kyseessä on Mate 10 Lite, jonka myynti on alkanut tänään 7.11.2017 ja hintaa löytyy 399 euroa.

Huawei Mate 10 Litessä on 18:9-kuvasuhteen FullView-näyttö ja siinä on Full HD+ -tarkkuus, joka löytyy myös isovelimallista Mate 10 Prosta. Mate 10 Lite on Huawein ensimmäinen älypuhelin, jossa on neljä kameraa. Bokeh-kuvaamisen mahdollistavat tuplakamerat on sijoitettu sekä eteen että taakse. Kuvaussalamat molemmin puolin puhelinta antavat kuvaustukea hämärissäkin olosuhteissa. Etuosan kameroissa on 13 megapikseliä ja 2 megapikseliä, takakameroissa 16 megapikseliä ja 2 megapikseliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kirin 659 8-ydinprosessoriin perustavussa Mate 10 Litessä on 4 gigatavua RAM-muistia sekä 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimessa tyydytään Android 7.0 -käyttöjärjestelmään, jonka päällä toimii EMUI 5.1 -käyttöliittymä. Puhelimessa on myös 3340 milliampeeritunnin akku, jonka luvataan kestävän jopa kaksi päivää normaalissa käytössä.

SuomiMobiilin arvostelut Mate 10 Lite- ja Mate 10 Pro -puhelimista tullaan julkaisemaan lähiviikkojen aikana.


Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android