AndroidOnePlusYleinen

Vahvistus tuli: OnePlus 5T julkaistaan 16. marraskuuta New Yorkissa

OnePlus on kertonut tänään, että yhtiön seuraava puhelin tullaan julkaisemaan New Yorkissa torstaina 16. marraskuuta. Kyseessä on pitkään huhuissa pyörinyt OnePlus 5T -puhelin, joka on seuraaja kesällä esitellylle OnePlus 5 -mallille.

Julkistustilaisuutta ja A New View -keynote-puhetta voi seurata YouTube Live -lähetyksen välityksellä OnePlussan sivuilta alkaen kello 18 Suomen aikaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on kertonut lisäksi, että OnePlus 5T:n myynti alkaa tiistaina 21. marraskuuta kello 16 Euroopassa ja Yhdysvalloissa OnePlussan verkkokaupassa sekä Suomessa Elisan myymälöissä. Elisa Kulmassa Helsingissä järjestetään tuttuun tapaan pop up -myyntitapahtuma 21.11. klo 16.00. Ensimmäisille uutuuspuhelimen ostajille on luvassa yllätyslahja.

Viimeisimpien tietojen mukaan OnePlus 5T:ssä olisi 6 tuuman Optic AMOLED -näyttö, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasoa (2160 x 1080). Puhelimessa huhutaan olevan Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa löytyy todennäköisesti 64 tai 128 gigatavua. OnePlus 5T:n kaksoiskamera tulee huhujen mukaan koostumaan 16 ja 20 megapikselin sensoreista ja etukamerana toimii 20 megapikselin sensori. Laitteessa voidaan olettaa olevan vakiona Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Lähde: OnePlus, OnePlussan tiedote (sähköposti)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android