HuaweiYleinen

Huawei Mate 50 -sarja julkaistaan Kiinassa huhujen mukaan 7. syyskuuta

Renderöinneissä nähty Huawei Mate 50 -sarjan älypuhelin.

Yhdysvaltojen pakotelistalla oleva Huawei on julkaisemassa huhujen mukaan 7. syyskuuta uudet Mate 50 -sarjan älypuhelimet. Kiinan kielisen raportin mukaan Huaweilta saatetaan nähdä Mate 50e, Mate 50, Mate 50 Pro ja Mate 50 RS -älypuhelimet syyskuun tilaisuudessa. Julkaisut olisi suunnattu ainoastaan Kiinan markkinoille. Huawei ei itse ole toistaiseksi vahvistanut mitään julkaisutilaisuutta.

Huhujen mukaan Huawein Mate -sarjan uutuudet olisi varustettu Mate 50 RS -puhelinta lukuunottamatta Huawein omalla Hisilicon Kirin 9000S -järjestelmäpiirillä, joka olisi hiukan muokattu versio vuonna 2020 julkaistusta Kirin 9000 -järjestelmäpiiristä.

Mate 50 -sarjan puhelimesta nähtyjä renderöintikuvia.

Järjestelmäpiiri on valmistettu 5 nanometrin prosessilla ja siinä on 8-ydintä. Kirin 9000 -järjestelmäpiirin suorituskykyisin Cortex-A77-ydin toimii 3.13 gigahertsin kellotaajuudella. Lisäksi järjestelmäpiirissä on kolme muuta Cortex-A77-ydintä, jotka toimivat kuitenkin matalammalla 2.54 gigahertsin kellotaajuudella. Kokonaisuudessaan neljän Cortex-A77-ytimen kaverina on vielä neljä kappaletta vähävirtaisia Cortex-A55-ytimiä, joiden kellotaajuus on 2.05 gigahertsiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Syy siihen, miksi Mate 50 RS ei saisi samaa Kirin 9000S -järjestelmäpiiriä on se, että Huaweilla ei ole varastoissa tarpeeksi kyseistä Kirin-järjestelmäpiiriä.

Huawein Mate -sarjan älypuhelimien odotetaan saavan Huawein uuden Image XMAGE -tuen. Puhelimiin odotetaan raporttien mukaan myös parannuksia 4G-yhteyksiin. 5G-yhteyttä ei Mate-sarjassa kuitenkaan nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi puhelimiin odotetaan Huawein vasta lanseeraamaa HarmonyOS 3.0 -käyttöjärjestelmää. Kiinassa kyseinen käyttöjärjestelmä tunnetaan nimellä Hongmeng OS.

Lähde: Gizmochina

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei