LGYleinen

LG Ultra Tab -tabletti julkaistiin – 10 tuuman näyttö ja Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri

LG Ultra Tab

LG luopui viime vuonna älypuhelinliiketoiminnasta, mutta nyt korealaisyhtiö on julkaissut uuden Android-pohjaisen tabletin. Uutuustabletti kantaa nimeä LG Ultra Tab ja se on esitelty vain yhtiön kotimarkkinoilla. Tablettia ei odoteta myyntiin kovinkaan laajasti.

Laitteessa on 10,35 tuuman kokoinen IPS LCD -näyttöpaneeli, jossa on 2000 x 1200 pikselin tarkkuus. Näytössä on myös 5:3-kuvasuhde sekä 60 hertsin virkistystaajuus. Näytössä on tuki myös kosketusnäyttökynälle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri. LG Ultra Tab on varusteltu 4 gigatavun RAM-muistilla sekä 64 gigatavun sisäisellä tallennustilalla. LG on saanut mukaan myös muistikorttipaikan. LG Ultra Tab tarjoaa etuosassaan 5 megapikselin kameran selfiekuvia tai videopuheluita varten. Takaosassa on 8 megapikselin tasoinen kamera automaattitarkennuksella.

Tabletin luvataan olevan myös Yhdysvaltain armeijan MIL-STD 810G -standardin mukaisesti suunniteltu. Tabletti kestää LG:n mukaan korkeaa ja matalaa lämpötilaa, iskuja, matalapainetta, värinää sekä pölyä. Vedenkestävyyttä ei ole. Tabletin mitat ovat 247,6 x 157,3 x 7,1 millimetriä ja painoa on 458 grammaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmänä on Android 12. Äänentoisto on neljän kaiuttimen varassa, jotka yhdessä luovat stereokokemuksen. Akunkesto on suuren 7040 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata korkeintaan 25 watin tehoisella pikalatauksella. Tabletille myydään erikseen myös Bluetooth-näppäimistösuojakuorta.

LG Ultra Tab on esitelty vain yhdessä väriversiossa, joka on harmaa Charcoal Gray. Hintaa tabletilla on Koreassa 426 000 wonia, eli noin 321 euroa.

Lähde: LG (koreaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:LG