HuaweiYleinen

Huawei Nova 11i julkaistiin globaaleille markkinoille – Snapdragon 680 -järjestelmäpiiri, 48 megapikselin kamera ja 40 watin pikalataus

Huawei Nova 11i

Huawei on esitellyt globaaleille markkinoille uuden keskihintaluokkaan sijoittuvan 4G-älypuhelimen, joka on ensimmäinen lajiaan Nova 11 -mallistossa globaalisti. Uutuuspuhelin kantaa nimeä Huawei Nova 11i, eikä sillä ole juurikaan tekemistä Kiinassa aikaisemmin julkaistujen Nova 11 -sarjan puhelimien kanssa.

Uutuuspuhelimessa on panostettu muotoiluun, jossa keskiössä ovat pyöreät kamerarenkaat sekä tyylikkäät värit. Nova 11i:n mitoiksi on kerrottu 164,6 x 75,55 x 8,55 millimetriä ja painoa on 193 grammaa. Huawei esitteli puhelimen kahdessa väriversiossa, jotka ovat vihreä Mint Green sekä musta Starry Black.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Näyttö on kooltaan 6,8 tuumaa ja se on kauttaaltaan tasainen. Näyttö perustuu LCD-tekniikkaan ja siinä on 90 hertsin virkistystaajuus. Tarkkuus yltää Full HD+ -tasolle. Näyttöön on pyritty saamaan myös erittäin kapeat kehykset.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin kehittämä Snapdragon 680 4G -järjestelmäpiiri. Järjestelmäpiiri koostuu neljästä 2,4 GHz:n taajuudella toimivasta Cortex-A73-ytimestä sekä neljästä 1,9 GHz:n taajuudella hyrräävästä Cortex-A53-ytimestä. Huawei on laittanut puhelimeen 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroita on takaosassa kaksi kappaletta, jotka ovat 48 megapikselin pääkamera f/1.8-aukolla sekä 2 megapikselin syvyyskamera f/2.4-aukolla. Etuosassa on 16 megapikselin tasoinen selfiekamera f/2.2-aukolla.

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan EMUI 13, joka pohjautuu avoimen lähdekoodin Android-versioon. Akku on kooltaan 5000 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 40 watin tehoisella pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Huawei Nova 11i -puhelimen tarkkoja saatavuus- ja hintatietoja ei ole vahvistettu. Suomessa Huawei ei ole tuonut uusia puhelimia myyntiin enää pitkään aikaan, jonka takia uutuuspuhelintakaan ei kannata odottaa myyntiin.

Lähde: Huawei Nova 11i -tuotesivu

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kuka näitä enää ostaa?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei