GoogleYleinen

Vuodot paljastavat aivan kaiken Google Pixel 7a -puhelimesta – myös uusi väriversio esillä kuvassa

Google Pixel 7a:n uudet väriversiot.

Google tulee julkistamaan todennäköisesti 10. toukokuuta uuden Pixel 7a -älypuhelimen yhdessä taittuvanäyttöisen Pixel Fold -puhelimen kanssa. Pixel 7a on ollut esillä vuodoissa jo kuukausia, mutta nyt nettiin on vuodettu täydet tekniset tiedot sekä kuva uudesta pirteästä väriversiosta.

Mysmartprice-sivusto on saanut käsiinsä kuvia Pixel 7a -puhelimen teknisien tietojen listauksesta. Uusi vuoto vahvistaa aikaisempia tietoja, mutta myös paljastaa uusia yksityiskohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 7a -puhelimessa on 6,1 tuuman kokoinen OLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Näytössä pitäisi olla Full HD+ -tarkkuus sekä integroitu sormenjälkilukija.

Tehoista on vastaamassa Googlen oma Tensor G2 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on myös Titan M2 -piiri. Google tarjoaa puhelimessa 8 gigatavua LPDDR5-RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä UFS 3.1 -tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 7a -puhelimen takaosassa on kaksoiskamera, jossa tärkein on 64 megapikselin tasoinen Sony IMX787 -sensoriin perustuva pääkamera. Toinen kameroista on 13 megapikselin ultralaajakulmakamera. Etuosassa on 10.8 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Akku on kooltaan 4400 milliampeerituntia ja sitä voidaan ladata 20 watin langallisella latauksella. Lisäksi A-sarjassa Google tuo nyt mukana ensimmäistä kertaa tuen langattomalle lataukselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Pixel 7a tulee laajasti saataville kolmessa väriversiossa, jotka ovat vaaleansininen, harmaa sekä hopea. Näiden lisäksi Google tuo omassa kaupassaan myyntiin rajoitetummin neljännen väriversion, josta tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut ensimmäisen kuvan. Väri on pirteän oranssi.

Aikaisemmat huhut ovat kertoneet Pixel 7a -puhelimen maksavan Yhdysvalloissa 499 dollaria, joka on 50 dollaria enemmän kuin edeltäjäversio.

Lähde: Twitter, Mysmartprice.com, 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google