HuaweiYleinen

Huawei P50 Pocket esillä uusissa kuvissa – tarjoaa pyöreän näytön

Huawei P50 Pocket

Huawei on vahvistanut julkaisevansa Kiinassa ja globaalisti uuden Huawei P50 Pocket -älypuhelimen 23. joulukuuta järjestettävässä tilaisuudessa. Eilen Huawei vilautteli puhelimesta jo ensimmäisiä kuvia, mutta tänään nettiin on ilmestynyt uusia live-kuvia, jotka esittelevät tarkemmin laitteen muotoilua.

Kuvissa on esillä Huawei P50 Pocket -puhelimen kultainen väriversio, jossa on tyylikäs kohokuviointi takaosassa. Lisäksi kuvat vahvistavat aikaisemmat tiedot siitä, että puhelimen takaosassa olisi kaksi ympyrää, joista toinen on näyttö ja toisessa on kamerat. Takaosassa on selvästi esillä kolmoiskamera salamalla sekä näyttö kameroiden alapuolella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi vahvistus saadaan viimeistään nyt siihen, että Huawei P50 Pocket on uusi taittuvanäyttöinen simpukkapuhelin. Toistaiseksi puhelimen sisäpuolen näytöstä ei ole paljastunut kuvia, joten näytön toteutuksesta ei ole vielä tarkkaa tietoa. Kuvat vahvistavat laitteen tarjoavan kylkeen sijoitetun sormenjälkilukijan, USB-C-liittimen sekä mahdollisesti stereokaiuttimet.

Nyt paljastuneet kuvat ovat peräisin Harper’s Bazaar -naistenlehdestä, joka vahvistaa käsitystä siitä, että Huawei P50 Pocket on suunnattu naisille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen julkistus tapahtuu ensi viikolla. Huawei mainostaa julkaisua globaaleilla sosiaalisen median tileillään, mutta todennäköisesti kyseessä on pääosin vain Kiinan markkinoille suunnattu julkaisu. Huawei P50 Pocket -puhelimen Huawei on vahvistanut olevan lippulaivatason tuote, mutta Huaweille tuttuun tapaan siinä ei ole Googlen palveluita tai 5G-yhteyksiä. Kaikki tiedot laitteesta paljastuvat varmasti viimeistään 23. joulukuuta.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei