HMDNokiaYleinen

Nämä Nokia-puhelimet julkaistaan pian: Nokia G11, Nokia G21 ja Nokia 2760 Flip

Toistaiseksi tuntematon Nokia-puhelin ja alkuperäinen Nokia 2760 vuodelta 2007.

Luotettavista tiedoistaan ja vuodoistaan tunnettu Evan Blass julkaisi lokakuussa listauksen tulevien Nokia-puhelimien koodinimistä ja tänään vuoto on saanut jatkoa. Blass on nimittäin paljastanut kolmen tulevan puhelimen varsinaiset mallinimet.

Lokakuussa listattiin neljä koodinimeä, jotka olivat ”Drake Lite”, ”Shadowcat”, ”Waterworld” ja ”Weekend”. Evan Blassin mukaan ”Shadowcat” tullaan julkaisemaan nimellä Nokia G11. Lisäksi luvassa on Nokia G21 -mallikoodia kantava puhelin, joka on läheistä sukua Nokia G11 -puhelimelle, sillä koodinimeksi on ilmoitettu ”Shadowcat Plus”. Kolmas paljastettu mallinimi on Nokia 2760 Flip, joka kuuluu koodinimelle ”Weekend”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Nähtävästi HMD Globalilta on lupa odottaa kahta uutta edullista älypuhelinta sekä uutta Nokia Originals -tuoteperheen peruspuhelinta, joka olisi tällä kertaa simpukkapuhelin. Toistaiseksi ei ole tietoa, millä mallinimillä koodinimet ”Drake Lite” ja ”Waterworld” tullaan julkaisemaan. Toistaiseksi puhelimien tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vielä vuotoja.

Evan Blass julkaisi marraskuun lopulla kuvia neljästä toistaiseksi julkaisemattomasta Nokia-puhelimesta, mutta niiden varsinaisia mallinimiä ei ole tiedossa. HMD Globalilta odotettiin jonkinlaista julkaisua joulukuun aikana, mutta nähtävästi yhtiö on päättänyt viivästyttää julkaisuja ensi vuoteen.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Moi.nokia3310.oliaikoinaan.kestäväkännykkä.janytsamsungx6.onparasjakestävä.kännykkä.itselläollut.vuobenjakovassa.käytössäjahyvintoimii.

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD