HuaweiYleinen

Huawei Suomen uudeksi toimitusjohtajaksi David Liu

Huawei Suomen uusi toimitusjohtaja David Liu

David Liu on nimitetty 1.10.2017 alkaen Huawei Technologies Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän vastaa yhtiön kaikista kolmesta liiketoimintayksiköstä Suomessa. Liiketoimintayksiköt ovat Carrier Business Group, Consumer Business Group ja Enterprise Business Group.

 Liu on tehnyt yli viisitoistavuotisen uran Huaweilla. Hän on aiemmin toiminut muun muassa Huawein pääkonttorilla Shenzenissä kansainvälisistä yhteiskuntasuhteista vastaavana johtajana sekä myyntijohtajana. Hän siirtyy Suomen johtotehtäviin Huawein Kaakkois-Aasian media- ja yhteiskuntasuhdejohtajan paikalta. Liu on valmistunut Hangzhou Electronic Science and Technology Universitystä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Liu näkee, että tieto- ja viestintäteknologian kehittyminen luo ennen muuta uusia mahdollisuuksia suomalaiselle yhteiskunnalle.

”Seuraavan viiden vuoden aikana erityisesti esineiden internet (IoT) ja 5G-teknologia tulevat vaikuttamaan yhteiskuntaan. Molemmilla tulee olemaan merkittävä rooli esimerkiksi suomalaisissa älykaupunki- ja älyliikennehankkeissa”, Liu sanoo.

Suomessa Huawei on ollut vahvasti mukana verkkohankkeissa ja luomassa erittäin nopeita yhteyksiä ympäri maan.

”Meidän tavoitteenamme on päästä kehittämään Suomeen yhä nopeampia internetyhteyksiä”, David Liu summaa.

”Huawei investoi joka vuosi huomattavan osan liikevaihdostaan tuotekehitykseen, jotta pysymme kehityksen kärjessä ja voimme tarjota asiakkaillemme parhaita ratkaisuja. Teemme kaikkemme, jotta asiakkaamme menestyvät myös jatkossa.”

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei