AndroidOnePlusYleinen

Jälleen uusi OnePlus 5T unboxing-video julki – puhelinta esitellään 16 minuutin ajan

YouTube-videopalveluun julkaistiin eilen illalla uusi unboxing-video tällä viikolla julkaistavasta OnePlus 5T -puhelimesta. OnePlus 5T on nähty jo ennen tätä saksalaisen ZDNet.de -verkkosivuston kuvissa sekä tunnetun tubettaja Karl Conradin videolla. Tällä kertaa OnePlus 5T esiintyy 16 minuuttia kestävällä videolla, jonka julkaisi espanjalainen YouTube-kanava clipset, jolla on noin 1,5 miljoonaan tilaajaa.

Clipsetin video ehti olla katseltavissa vain hetken, jonka jälkeen se poistettiin. Video on kuitenkin ladattu uudestaan eri kanavalle, joten se on kaikkien nähtävissä edelleen. Video ei pääse enää paljastamaan mitään uutta, vaan se vahvistaa kaikkia aikaisemmat tiedot. Kyseessä on unboxing-video, mutta samalla videolla esitellään laitteen teknisiä tietoja sekä kameraa. Videon voit katsoa alta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Jo aikaisemmin vuotaneiden tietojen mukaan OnePlus 5T:n näyttö tulee olemaan kooltaan 6.01 tuumaa ja tarkkuudeltaan Full HD -tasoa. Näyttö on odotuksien mukaisesti varusteltu 18:9-kuvasuhteella. Tehoista huolehtii OnePlus 5:sta tuttu Snapdragon 835 ja RAM-muistia on 6 tai 8 gigatavua mallista riippuen. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 64 tai 128 gigatavua, mutta muistikorttipaikkaa ei edelleenkään ole. Kamera näyttäisivät pysyvän ennallaan, eli kaksoiskamera koostuu 16 ja 20 megapikselin sensoreista. Etukamera on suuruudeltaan 16 megapikseliä. Akun kooksi ilmoitetaan 3300 milliampeerituntia. Mielenkiintoisin seikka on, että OnePlus 5T:ssä tulee olemaan Android 7.1.1 Nougat -käyttöjärjestelmä, eikä Android 8.0 Oreota löydy ainakaan heti.

Lähde: YouTube, Clipset

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android