HuaweiYleinen

Huawei toi Suomessa myyntiin MateView GT -näytöstä 27-tuumaisen version – hinta 399 euroa

Huawei on tänään tiedottanut tuovansa Suomessa myyntiin MateView GT -näytöstä pienemmän 27-tuumaisen version. Aikaisemmin myynnissä on ollut vain 34 tuuman kokoinen pelinäyttö, joten pienempi näyttö laajentaa valikoimaa.

MateView GT 27” on 27-tuumainen kaareva näyttö, jonka kuvasuhde on 16:9 ja tarkkuus 2560 x 1440 pikseliä. Kokonaisuus soveltuu Huawein mukaan suosituista peleistä ja elokuvista nauttimiseen sekä takaa mukaansatempaavan viihdekokemuksen kaikille käyttäjille. Uutuusversio on muiden MateView GT -näyttöjen tavoin kalibroitu saavuttamaan ΔE<2-tason väritarkkuus.. Näytön kirkkaus on parhaimmillaan 350 nitiä, ja 4000:1-kontrastisuhde sekä HDR 10 -tuki parantavat kokemusta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei kertoo näytössä olevan 165 hertsin virkistystaajuus QHD-tarkkuudella. Muiden etujen ohella näyttö vähentää tehokkaasti silmien rasitusta aiheuttavaa välkkymistä ja sille on myönnetty TÜV Rheinland Low Blue Light -sertifikaatti. Pelaajia on lisäksi huomioitu monilla erikoisominaisuuksilla, joihin lukeutuvat vastustajien havaitsemisessa avustava Dark Field Control -toiminto ja sisäänrakennettu tähtäintoiminto.

Uutuusnäytön liitäntävalikoimaan kuuluvat muun muassa HDMI 2.0 -liitäntä, DisplayPort 1.2 -liitäntä ja USB Type-C -latausliitäntä. Näyttöön on helppo liittää esimerkiksi PC tai pelikonsoli. MateView GT 27” -näytön jalusta on lisäksi reilusti säädettävissä sekä helppo kiinnittää ja irrottaa tarvittaessa.

Suomessa Huawei MateView GT 27” on nyt saatavilla laajasti 399 euron suositushintaan.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei