OnePlusYleinen

Tältä näyttää OnePlus 10 Pro koko komeudessaan – yksityiskohtaiset mallinnoskuvat julki

OnePlus 10 Pro

Tunnettu vuotaja OnLeaks julkaisi viime viikolla ensivilauksen OnePlussan ensi vuoden lippulaivapuhelimen kameroista, mutta nyt laitteesta on julkaistu yksityiskohtaiset mallinnoskuvat. Kuvat perustuvat CAD-mallinnuksiin, joten ne ovat todennäköisesti varsin lähellä todellisuutta, vaikka joitakin muutoksia saatetaan tulla näkemään.

OnePlus 10 Pro -puhelimen muotoilun erikoisuus on kamera-alue, joka on selvästi aikaisempaa suurempi ja erilaisempi. Takaosassa on esillä vasemmasta reunasta alkunsa saava kamera-alue, joka ylettyy pitkälti laitteen puolivälin ylitse. Kamera-alueessa on esillä kolme kamerasensoria, LED-salamavalo sekä Hasselblad-logo. Puhelimen takaosassa on myös OnePlussan tuttu logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 10 Pro

Laitteen etuosassa tullaan näkemään myöskin reunoilta hieman kaartuva näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on etukameraa varten tehty reikä. OnePlus tulee laittamaan puhelimen oikeaan kylkeen Alert Slider -kytkimen sekä virtapainikkeen. Vasemmassa reunassa on ainakin äänenvoimakkuuspainikkeet. OnePlus 10 Pron alareunassa on kuvien perustella SIM-korttitelakka, USB-C-liitin sekä kaiutin. Yläreunan OnePlus on tasoittanut ja siinä on esillä ainoastaan mikrofoni.

CAD-mallinnuksista on voitu tarkistaa, että puhelimen mitat olisivat 163 x 73,8 x 8,5 millimetriä. Kuvien rinnalla puhelimesta ei toistaiseksi osata varmaksi sanoa mitään muuta. Todennäköisesti näyttö olisi kooltaan noin 6,7 tuumaa ja latauksesta on huhuttu vastaavan 125 watin tehoisen pikalatauksen. OnePlus on itse vahvistanut puhelimen saavan Oppon kanssa yhteistyössä kehitetyn yhtenäisen ohjelmiston, eli OxygenOS-käyttöliittymää ei laitteessa todennäköisesti nähdä.

OnePlus 10 Prossa voidaan olettaa nähtävän Qualcommin ensi vuoden huippupuhelimiin kehittämä Snapdragon 8 -sarjan huippupiiri, 12 gigatavua RAM-muistia sekä ainakin 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Todennäköisesti tulevina kuukausina puhelimesta tullaan kuulemaan enemmän vuotoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlussan odotetaan julkaisevan uudet OnePlus 10 -sarjan huippupuhelimet keväällä 2022.

OnePlus 10 Pro

Lähde: Zouton.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus