HonorHuaweiYleinen

Huawei vihjaa: Honor 7 saamassa seuraajan pian

honor-v8-image-01”Mitä isot edellä sitä pienet perässä! Androidin kingi Honor 7 saa seuraajan, kannattaa pysyä siis kuulolla!”, kommentoi Huawei Mobile Suomi Facebookissa. Huawei antaa siis selvän vihjeen, että suureen suosioon Suomessa noussut Honor 7 on saamassa pian seuraajan. Kyseessä saattaa olla Honor 8, jota on huhuttu jo jonkin aikaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mielenkiintoinen seikka tässä on se, että Huawei ilmoittaa Honor 7:n seuraajasta vain yhtiön Suomen Facebook-sivuilla. Yleensä uusista tuotteista vihjaillaan ensimmäisenä yhtiön maailmanlaajuisilla tileillä. Kyse saattaa kuitenkin olla myös Kiinassa julkaistun Honor V8:n myyntiin tulo Suomessa, mutta vielä hetki sitten Huawei ei antanut juuri toivoa, että kyseinen puhelin tulisi Suomessa myyntiin. Pitänee ottaa myös huomioon, että Honor V8 ei ole suoraan Honor 7:n seuraaja suuren kosketusnäyttönsä takia, vaan ennemminkin Honor 6 Plussan seuraaja.

Jos kyseessä on todella vielä julkistamaton Honor 8, niin puhelimen odotetaan olevan vähintäänkin yhtä hyvä kuin Honor 7:n oli myyntiin tullessaan. Honor 8:n odotetaan perustuvan 5.2 tuuman kosketusnäyttöön sekä Huawein omaan Kirin 950 tai Kirin 955 -järjestelmäpiiriin, jonka tukena olisi 4 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta saattaa löytyä myös Huawei P9 -puhelimista tuttu 12 megapikselin kaksoiskamera, jos huhuihin on uskomista. Muita puhelimen ominaisuuksia odotetaan olevan 3000 milliampeeritunnin suuruinen akku, USB-C-tyypin latausliitin sekä sormenjälkilukija.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor