AndroidOnePlusYleinen

OnePlus 3 mahdollisesti halvimmillaan 350 dollaria – miljoona laitetta valmiina myyntiin

Cio9e2QVAAAC-_IOnePlus 3 tullaan julkaisemaan jo kahden viikon päästä ja laitteesta tiedetään jo lähes kaikki tarvittava. Tähän asti puhelimen hinnoittelu on ollut vielä epävarma, mutta nyt uusimpien tietojen mukaan OnePlus 3 tulisi maksamaan halvimmillaan 350 dollaria.

Uutuuspuhelin tullaan julkaisemaan 15. kesäkuuta Kiinassa, mutta Suomessa eletään vielä silloin kesäkuun 14. päivää. Eilen julkaistujen tietojen mukaan OnePlus 3 tulisi saataville heti julkaisun jälkeen ja laitteen saatavuuden arvellaan olevan heti erinomainen. Uuden huhun mukaan heti julkaisun aikaan on saatavilla noin miljoona kappaletta uutta puhelinta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos puhelinta on saatavilla heti miljoona kappaletta, pitäisi sen riittää jopa useita viikkoja, sillä esimerkiksi OnePlus One ei myynyt ensimmäisen 12 kuukauden aikana kuin alle 1,5 miljoonaa kappaletta. On kuitenkin varmaa, että OnePlussan suosio on noussut ensimmäisen puhelinmallin jälkeen.

Jos 350 dollarin hinta OnePlus 3 -puhelimelle pitää paikkansa, niin kyseessä on jälleen varsin alhaisella hinnalla varusteltu huippupuhelin. Halvimmasta mallista odotetaan löytyvän 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä 4 gigatavua RAM-muistia. Tästä muutaman kympin kalliimpia ovat 64 gigatavun versiot, joista löytyy mallista riippuen joko 4 tai 6 gigatavua RAM-muistia, joiden hinnat ovat noin 380 dollaria ja 425 dollaria. OnePlus 3:sta uskotaan tulevan myyntiin vielä neljäs versio, jonka sisältä löytyy 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja 6 gigatavua RAM-muistia, tämän mallin huhutaan maksavan noin 410 dollaria. Tarkemmat tiedot puhelimesta löydät aiemmasta artikkelistamme. 

Lähde: GizmoChina 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android