Honor

Huawei vihjaa uuden Honor 8 -puhelimen julkistuksella

honor-8-teaser-01Jo aiemmin saimme kuulla, että Huawei tulee julkaisemaan ensi kuussa uuden Honor 8 -puhelimen. Nyt yhtiö on julkaissut ensimmäistä kertaa Weibo -tilillänsä kuvan, jossa vihjataan tulevasta puhelimesta.

Kuva ei paljasta vielä paljoa, mutta siitä käy selväksi, että puhelimen nimi tulee olemaan Honor 8 ja, että puhelimesta löytyy kaksoiskamera.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 8:n on sanuttu olevan Huawein kaunein älypuhelin. Puhelimen muotoilun pitäisi koostua kaksoislasi- ja metallirakenteesta. Puhelimeen odotetaan 12 megapikselin kaksoiskameraa, 5.2 tuuman FullHD -tasoista näyttöä, 3200 milliampeeritunnin akkua sekä pikalatausominaisuutta. Muita huhuttuja puhelimen ominaisuuksia ovat Kirin 955 -järjestelmäpiiri, 4 gigatavua RAM-muistia, USB-C-tyypin latausliitin sekä sormenjälkilukija.

Huhujen perusteella Honor 8:n on hinnoiteltu varsin kilpailukykyisesti ja se tulisi markkinoille neljänä eri versiona. Versioiden hinnat alkavat 310 dollarista. Kalleimman version hinnaksi arvellaan noin 425 dollaria ja siitä pitäisi löytyä QHD -näyttö, 4 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Lähde: Gizmochina

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor