Sailfish OSTuring PhoneYleinen

Video: Tältä näyttää Sailfish OS -käyttöjärjestelmä Turing Phonessa

Näyttökuva (16)Yhdysvalloista peräisin oleva Turing Robotic Industries on esitellyt jo viime vuonna ensimmäisen puhelimen, mutta valitettavasti laitteen toimitukset ovat viivästyneet reilusti. Kerroimme viimeksi videosta, jossa Turing Phone kohtasi kestävyystesteissä kaivinkoneen. Nyt YouTubeen on ladattu uusi video, jossa esitellään puhelimessa käytettävää Sailfish OS -käyttöjärjestelmää.

Video esittelee käyttöjärjestelmän toimivuutta puhelimessa sekä valoittaa hieman, kuinka Sailfish OS -käyttöjärjestelmä toimii. Alla olevalla videolla käyttöjärjestelmää esitellään varsin kevyesti ja varsin suppeasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Turing Phone on tähän mennessä tehokkain Sailfishiin perustuva älypuhelin. Laitteen sisällä hyrrää Snapdragon 801 -järjestelmäpiiri (lippulaivamallissa Snapdragon 820), jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Puhelimesta tulee saataville 16, 64 sekä 128 gigatavun sisäisillä tallennustiloilla varustellut versiot. Turing Phone perustuu suureen FullHD-tasoiseen 5,5 tuuman näyttöön. Muita laitteen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 13 ja 8 megapikselin kamerat, sormenjälkilukija sekä 3000 milliampeeritunnin akku.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Sailfish OS