HuaweiSponsoroitu

Tämä älykello on kuin suoraan ulkoavaruudesta – Huawei Watch 4 Pro Space Edition on suunniteltu kestämään ja yllättämään

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Etsikö jotain uniikkia ja kestävää? Huawei Watch 4 Pro Space Edition on suunniteltu juhlistamaan ihmiskunnan saavutuksia avaruudessa, ja se näkyy kellon jokaisessa yksityiskohdassa. Uutuuskello on luotu inspiroimaan käyttäjiä elämään ilman rajoja innovatiivisien terveys- ja urheiluteknologioiden sekä tyylikkäiden avaruudesta inspiroituneiden pukeutumismallien avulla.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition on ennen kaikkea tyylikäs kokonaisuus, joka on suunniteltu ilahduttamaan ja kestämään jokapäiväistä arkea. Kellossa on upea 1,5 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, huima 21 päivän akunkesto, monipuolinen unen seuranta sekä yli 100 harjoitustilaa. Laite toimii myös ilman yläpuhelinta esimerkiksi puheluita ja viestejä varten eSIM-tuen ansiosta, mutta samalla se on yhteensopiva Android- ja iOS-laitteiden kanssa. Hintaa upealla uutuuskellolla on 649 euroa.

Osta HUAWEI Watch 4 Pro Space Edition täältä!

Futuristinen muotoilu ja kestävyys suoraan avaruudesta

Huawei Watch 4 Pro Space Edition on rakennettu avaruustason materiaaleista, sillä käytössä on DLC-titaani, pallomainen safiirilasi ja nanokristallinen kehys. Kellon käyttäjät voivat siis kantaa ranteessaan ulkoavaruuden kauneutta ja ihmeitä.

Älykellon ulkokuori on valmistettu ilmailulaatuisesta DLC-titaanista, joka on kevyt mutta kestävä materiaali. Ilmailulaatuisen titaanin päälle Huawein insinöörit ovat lisänneet timantin kaltaisen hiilikerroksen (DLC) kellon ulkokuoreen ja rannekkeeseen, jota on käytetty myös perinteisissä huippuluokan kelloissa aiemmin.

Huawein innovatiivinen viimeistely tuottaa kaksi kertaa tavallista PVD-pinnoitetta kovemman kestävyyden, tehden kellon kuoresta ja rannekkeesta vahvempia kuin tavallinen titaani, ja lisäten kulutuskestävyyttä pitkäaikaisessa käytössä.

Huawei hyödyntää lisäksi nanokiteistä keraamista materiaalia luodakseen upean punaisen ja mustan kehyksen, joka saavutetaan yhteissintrausprosessin kautta. Kirkkaan, virheettömän punaisen aikaansaamiseksi Huawei lisäsi harvinaista cerium-maametallia punaisen nanokiteisen keraamisen materiaalin sintrausprosessin aikana. Tämän jälkeen kerroksittain prosessien avulla Huawei varmistaa, että nämä kaksi väriä yhdistyvät atomitasolla täydellisen tasapainon saavuttamiseksi.

Kellotaulua suojaa kosminen kupolimainen safiirilasi, joka on tarpeeksi kestävä sietämään kovaa ulkoilua ja urheilua. Korkeamman Mohsin kovuustason ansiosta safiirilasin materiaali on vahvempaa kuin tavallinen lasi.

Kupolimaisen safiirilasin ja nanokiteisen kellokehän ansiosta Huawei Watch 4 Pro Space Edition kestää vettä helposti 30 metrin vapaasukelluksessa, ja kellolla on myös 5 ATM -luokituksen mukainen vedenkestävyys, IP68-luokituksen vaatima pölyn- ja vedenkestävyys, jonka lisäksi Watch 4 Pro Space Edition täyttää EN 13319 -sukellusvälineiden suunnittelustandardit. Näiden ansiosta käyttäjät voivat mennä huoletta uimaan altaaseen tai hikoilla kuntosalilla.

Kellotaulut inspiroituneet avaruudesta

Avaruusteema ei näy ainoastaan Huawei Watch 4 Pro Space Editionin ulkoisessa toteutuksessa, vaan teema jatkuu myös kellotauluissa. Avaruusaluksissa käytetystä de Laval -suuttimesta inspiraationsa saanut Laval-kellotaulu on Huawei Watch 4 Pro Space Editionin oma eksklusiivinen kellotaulu.

De Laval -suutin on kellotaulun keskipisteessä ja se sulautuu harmonisesti nanokiteisen keraamisen kehyksen kaksiväriseen sävyyn. Kellotaulu on myös animoitu esittämään laukaisuvaikutusta de Laval -suuttimella. Kyseessä on interaktiivinen ominaisuus, joka näyttää kellon akun varaustason hauskalla tavalla.

Laval-kellotaulu pystyy näyttävään kolme erilaista liekkianimaatiota kellon akun varaustason mukaisesti. Kellotaulun ansiosta käyttäjän ei tarvitse etsiä akun varausprosentteja, vaan tason huomaa helposti eri värien ja animaatioiden avulla liikkeellä ollessa.

Esimerkiksi akunvarauksen ollessa 70-100 prosenttia kellotaulussa liekki palaa oranssina sen puhtaimmassa ja kirkkaimmassa muodossa. Huawei pyrkii tällä ilmentämään akun varauksen olevan hyvä ja kello on täydessä tehossaan. Kun akun varaus on 30-70 prosenttia, niin liekki muuttuu oranssinpunaiseksi, joka tuo esiin tulen syvyyden. Akunvarauksen tippuessa alle 30 prosenttiin, liekissä alkaa näkyä sininen vivahde, joka muistuttaa käyttäjää lataamaan kellon.

Laval-kellotaulu ja Star Explorer -kellotaulu

Laval-kellotaulu ja Star Explorer -kellotaulu.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition tuo mukanaan myös uudenlaisen Star Explorer -kellotaulun, joka sisältää kaksitoista erilaista astrologista tähtikuviota, joiden avulla käyttäjät voivat muokata kellotaulua oman tähtimerkkinsä mukaan. Astrologiaan perustuvat tähtikuviot ovat eläviä ja toimivat positiivisena muistutuksena käyttäjän onnesta ja persoonallisuudesta. Oletuksena kellotaulu pystyy myös korostamaan kuluvan kuukauden tähtikuvioita taivaalla, ja käyttäjät voivat vaihtaa horoskooppimerkkiä kiertämällä kellon kruunupainiketta.

Käyttäjät voivat myös löytää muita uniikkeja kellotauluja yli 40 000 vaihtoehdon valikoimasta Huawei Watch Face Store -kaupasta. Huawei Watch 4 Pro Space Editionin pystyy siis personoimaan näyttävästi itselle sopivaksi.

Terveyskatsaus ja Terveysyhteisöt parantavat tietämystä omasta ja läheisten terveydentilasta

Huawein älykellot ovat aina olleet monipuolisia terveys- ja urheiluominaisuuksien osalta, ja nyt uusin Huawei Watch 4 Pro Space Edition yhdistää kaikki laadukkaat toiminnot näyttävän alkukuoren sisälle. Älykellossa on muun muassa jatkuva sykkeen ja unen mittaus, EKG-seuranta, yli 100 urheilutilaa sekä paljon muuta.

Yksi uudistuksista on toisen sukupolven Terveyskatsaus, joka tarjoaa pienimuotoisen terveysraportin kellon käyttäjille. Terveysraportti sisältää yhdeksän tärkeintä terveysmittaria, mukaan lukien kaksi uutta kohtaa, pulssiaaltojen rytmihäiriöanalyysin ja unen hengitystietoisuuden, sekä tiedot mistä tahansa yhteydessä olevasta vaa’asta kehon rasvaprosentista.

Terveysraportti antaa käyttäjälle aikaisempaa paremman kuvan omasta terveydestä, ja sitä voi ajan kanssa seurata myös kaavioiden ja visuaalisten näkymien avulla. Terveysraportin innoittamana käyttäjät voivat pyrkiä parempaan terveyteen.

Huawei Watch 4 Pro Space Editionin tarjoaa myös Terveysyhteisöt-ominaisuudet Huawei Health -sovelluksen kautta. Sen avulla käyttäjät voivat olla yhteydessä perheenjäseniinsä ja ystäviinsä, sekä tarkastella toistensa henkilökohtaisia terveyspäivityksiä. Näihin lukeutuu muun muassa Terveyskatsauksen raportit. Tarvittaessa käyttäjät voivat vastaanottaa hälytyksiä epänormaaleista lukemista tai lähettää muistutuksia säännöllisten Terveyskatsauksen skannausten suorittamisesta, mikä mahdollistaa läheisten terveyden seurannan.

Terveysyhteisön avulla voi myös seurata ikääntyneiden vanhempien tai isovanhempien liikkumista älykellon avulla. Ominaisuus on kätevä esimerkiksi siinä tilanteessa, kun älykello havaitsee kaatumisen, jonka jälkeen se näyttää pop-up-muistutuksen ilmoittaakseen siitä käyttäjälle ja heidän läheisilleen. Ikääntynyt käyttäjä voi myös valita hätä-SOS-tilan, jolloin apu saadaan paikalle välittömästi.

Huawei Watch 4 Pro Space Editionin mukana toimitaan suorilta uusin TruSeen 5.5+ -teknologia, jonka avulla tarjotaan nyt käyttäjille parempi tarkkuus terveystoiminnoissa. TruSeen 5.5+ -versio parantaa veren happiarvon lukemien tarkkuutta 15 prosentilla ja tukee ympärivuorokautista veren happitason havaitsemista.

Lisäksi TruSeen 5.5+ -ydinteknologia parantaa sykkeen seurannan, ihon lämpötilan havaitsemisen, EKG-analyysin, unen hengitystietoisuuden ja muiden tärkeiden toimintojen tarkkuutta. Se mahdollistaa käyttäjille tarkemman ja kokonaisvaltaisemman terveydentilan arvioinnin.

Pitkä akunkesto ja älykkäät toiminnot tuovat lisää vapauksia

Huawei Watch 4 Pro Space Editionin käyttäjät pääsevät nauttimaan markkinoiden parhaimmasta akunkestosta. Älykello voi tarjota jopa 21 päivän akunkesto yhdellä latauksella. Yleisesti akku kestää 3–4,5 päivää käyttämällä Standard-tilaa ja 14–21 päivää ultra-pitkällä akunkestotilalla. Vastaaviin akunkestoihin eivät muut eSIM-yhteensopivat älykellot pääse. Kellon lataus onnistuu myös langattomasti, joka tuo mukanaan enemmän vapauksia latauksen osalta.

Kellossa on miellyttävän kookas 1,5 tuuman kokoinen LTPO AMOLED -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus yltää 466 x 466 pikseliin. Monipuolisuutta kelloon on tuomassa myös kattavat älykkäät toiminnot. Esimerkiksi eSIM-tuen ansiosta kelloa ei tarvitse käyttää aina yhdessä puhelimen kanssa, vaan käyttäjät voivat lähteä kellon kanssa lenkille, ja vastaanottaa puhelut ja viestit suoraan kelloon, tai kuunnella musiikkia kellon kautta.

Tutustu tarkemmin Huawei Watch 4 Pro Space Edition älykellon Huawein tuotesivuilta tämän linkin takaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei