HuaweiYleinen

Huawei Watch Buds julkaistiin – yhdistää älykellon ja langattomat kuulokkeet

Huawei Watch Buds

Huawei on esitellyt hiljattain kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Huawei Watch Buds -älykellon, joka yhdistää mielenkiintoisella tavalla älykellon ja täyslangattomat nappikuulokkeet. Lisäksi Huawei Watch GT 3 Prosta esiteltiin uusi erikoisversio.

Huawei Watch Buds -älykellon erikoisuus on kellotaulun alapuolelta löytyvät pillerimuotoiset langattomat nappikuulokkeet. Kellotaulu avautuu ylöspäin, joten kello toimii kuulokkeiden latauskotelona. Huawei Watch Buds -kellon kanssa kuulokkeet kulkevat aina mukana. Kuulokkeiden luvataan kiinnittyvän kellon sisälle tukevasti magneettien avulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch Buds -kellossa käytetään 3D-kaarevaa näyttölasia ja runko on valmistettu teräksestä. Huawei tarjoaa kellosta kahta versiota, jotka ovat musta ja hopea. Mukana on myös väriin sopiva nahkaranneke. Kello painaa noin 66,5 grammaa ilman ranneketta. Kellosta on tehty IP54-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävä.

Näyttö on kooltaan 1,43 tuumaa ja se perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Kellossa on 3 päivän mittainen akunkesto ja kuulokkeissa on 3 tunnin akunkesto melunvaimennuksella. Kellon lataus onnistuu langattomasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Älykello itsessään tarjoaa Huawein kelloille tutut terveys- ja urheilutoiminnot. Huawei Watch Buds tukee unen seurantaa, jatkuvaa sykkeen mittausta sekä veren happipitoisuuden analysointia. Tuettuna on yli 80 urheilutilaa.

Kuulokkeiden kerrotaan painavan ainoastaan 4 grammaa. Kuulokkeisiin on saatu eleohjaus kosketuspinnan ansiosta. Äänentoiston luvataan olevan hyvällä tasolla ja tuettuna on myös melunvaimennus. Puheluissa kuulokkeet tukevat myös tekoälyyn pohjautuvaa kohinanvaimennusta.

Huawei Watch Buds tulee saataville Kiinassa 2988 juanin suositushintaan, joka vastaa noin 407 euroa. Toistaiseksi Huawei ei ole kertonut suunnitelmista tuoda uutuuslaitetta myyntiin globaaleilla markkinoilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 3 Pro Premium Edition

Samaan aikaan Huawei esitteli myös uuden Huawei Watch GT 3 Pro Premium Edition -älykellon, joka on paremmin varusteltu variantti aikaisemmin julkaistusta Watch GT 3 Pro -älykellosta. Kello on teknisesti samanlainen kuin aikaisemmin, mutta rakenteeseen on saatu muutoksia.

Premium Edition -versio tarjoaa mustan nanokristallikeraamisen rungon sekä kultaiset yksityiskohdat. Kello on esitelty ainoastaan 43 mm kokoversiossa ja se on saatavilla ainakin aluksi vain Kiinan markkinoilla. Huawei Watch GT 3 Pro Premium Edition maksaa Kiinassa 4988 juania, eli noin 680 euroa.

Lähde: Huawei Watch Buds -tuotesivu (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei