HuaweiSponsoroitu

Huawei Watch D on todellinen terveyskumppani – verenpaineen mittaus ja EKG antavat tarkan kuvan terveydestä

Huawei Watch D

Huawei Watch D vie käsityksen terveyskellosta uudelle tasolle, koska älykellon innovatiiviset ominaisuudet antavat käyttäjille mahdollisuuden tarkastella terveyttään aikaisempaa monipuolisemmin. EKG-mittauksen rinnalla kello tarjoaa myös tuen verenpaineen mittaukselle suoraan ranteesta.

Aivan uudet terveysominaisuudet yhdistettynä Huawein muihin monipuolisiin terveyden seurantatekniikoihin sekä urheilutoimintoihin, Huawei Watch D on luokassaan ykkösvalinta jokapäiväiseen terveyden seurantaan. Kello pystyy mittaamaan tarkasti sykettä, veren happipitoisuutta sekä stressiä, jotka yhdessä mahdollistavat tarkemmat tiedot omasta terveydestä.

Suomessa Huawei Watch D -älykellon myynti on alkanut marraskuun alkupuolella ja suositushinta on 449 euroa. Älykello on saatavilla monien suomalaisten jälleenmyyjien valikoimista.

Osta HUAWEI Watch D -älykello täältä!

Huawei Watch D:n tärkeimmät tiedot:

 • Näyttö: 1,64 tuumaa, AMOLED, 456 x 280 pikseliä
 • Yhteydet: Bluetooth 5.1, NFC
 • Akku: 7 päivää
 • Lataus: 10 watin langaton lataus (laturi toimitetaan mukana)
 • Käyttöjärjestelmä: HarmonyOS 2.1
 • Sensorit: GPS, kiihtyvyysanturi, gyroskooppi, valoanturi, ilmanpaineanturi, lämpösensori, sykeanturi, SpO2
 • Mitat: 51 x 38 x 13,6 mm
 • Paino: 40.9 grammaa
 • Vedenkestävyys: IP68
 • Tuetut ekosysteemit: HarmonyOS 2+, Android 6.0+ tai iOS 9.0+
 • Suositushinta: 449 euroa

Verenpaineen mittaus ja EKG mahdollistavat monipuolisen terveyden seurannan

Huawei Watch D -kellon mielenkiintoinen uutuusominaisuus on sisäänrakennettu ja tarkka verenpaineen mittaus. Useissa muissa älykelloissa verenpaineen mittaukseen vaikuttaa suuresti laitteen kiinnityskohta ja -tiukkuus. Huawei Watch D -älykellon sisällään pitämän tarkan paineanturin, paineenhallintapiirin sekä matalan virtauksen ilmatien ansiosta laite yltää verenpainemittauksessa jopa ±3 mmHg:n virhemarginaaliin ja mahdollistaa luotettavan verenpaineen mittauksen missä ja milloin tahansa.

Huawei Watch D helpottaa verenpaineen seurantaa ja antaa aikaisempaa kattavamman käsityksen omasta terveydestä. Älykello on painoltaan vain kuudenneksen perinteisestä verenpainemittarista, joten sen kuljettaminen mukana on selvästi helpompaa.

Kellon sisällä olevan minikokoisen ilmapumpun paine voi nousta 40 kilopascaliin, mikä mahdollistaa verenpaineen mittauksen 230 elohopeamillimetriin asti (mmHg). Koostaan huolimatta se vastaa perinteistä verenpainemittaria. Kellossa käytetään Huawei TruBP -algoritmia, joka perustuu vesiputousmalliin ja erilaisiin verenpainekaavoihin. Se tekee kellosta käyttäjän tarpeisiin mukautuvan, sillä se mahdollistaa tarkan, mutta ennen kaikkea älykkään verenpaineen mittauksen. Huawei Watch D osaa muun muassa neuvoa käyttäjää mittamaan verenpainetta oikealla tavalla ja se huomaa epänormaalit mittaustyylit.

Huawei Watch D ei ole vain verenpainemittari, vaan se on myös älykello, joka tukee EKG-mittausta. Huawei Watch D mahdollistaa tarkan EKG-sensorimoduulinsa avulla EKG-tietojen tallentamista sekä raporttien luomista. Kello pystyy myös tunnistamaan automaattisesti normaalista poikkeavan sydämen toiminnan, jolloin Watch D ohjeistaa käyttäjää suorittamaan EKG-mittauksen.

Älykellolla voidaan suorittaa nyt lääketieteellisen tason EKG-mittauksia sydämestä, mutta Huawei Watch D -kelloa ei ole tarkoitettu diagnoosien tekemiseen. Käyttäjät voivat seurata helposti sydämen rytmiään ja toimia proaktiivisesti välttääkseen sydämen terveysriskit.

Uusittu EKG-anturi pystyy tallentamaan reaaliaikaista analyysiä käyttäjän sinusrytmistä ja eteisvärinästä. Monien muiden terveysongelmien ohella EKG-ominaisuus voi auttaa käyttäjiä tunnistamaan epäsäännölliset sydämen rytmit, jotka hoitamatta jättämisestä voivat johtaa vakaviin terveysongelmiin.

Tarjoaa yli 70 harjoitustilaa

Aikaisempaa monipuolisempien terveystoimintojensa rinnalla Huawei Watch D tarjoaa myös muita alan johtavia terveyttä ja urheilua edistäviä ominaisuuksia. Kello tukee muun muassa tieteellistä unen seurantaa, veren happipitoisuuden mittausta, ihon lämpötilan tarkastelua sekä stressin seurantaa.

Terveyttä pystytään seuraamaan myös uudella päivittäisillä terveellisen elämäntavan tehtävillä, joita Huawei Watch D ehdottaa. Huawei Watch D on varusteltu myös yli 70 harjoitustilalla, joita ovat muun muassa juoksu, kävely sekä pyöräily. Kello tunnistaa myös automaattisesti harjoituksia.

Huawei Health -sovellus tarjoaa helpon tavan terveystietojen jakamiseen läheisten kesken. Verenpaineraportit tai poikkeavat lukemat voidaan jakaa yhdessä läheisten kanssa, joka helpottaa muun muassa ikäihmisten terveyden seurantaa.

Huawei Watch D -älykello on rakennettu suuren 1,64 tuuman kokoisen AMOLED-näyttöpaneelin ympärille, jonka kautta pystyy tarkastelemaan omia terveystietoja. Kello on luotu kestämään alumiinirunkonsa ja 2,5D-lasipintojen ansiosta. Huawei Watch D on lisäksi viimeistelty IP68-luokituksen mukaisella pölyn- ja vedenkestävyydellä, joten vettä ei tarvitse pelätä kelloa käytettäessä.

Uutuuskellossa on pitkäkestoinen 7 päivän akku, mikä varmistaa, että käyttäjät voivat nauttia kellonsa ominaisuuksista ja käyttää sitä jatkuvasti lataamatta sitä liian usein. Huawei Watch D tukee langatonta latausta, joten lataaminen on yksinkertaista reissussakin esimerkiksi puhelimen käänteisellä langattomalla latauksella.

Terveyskumppani Android- ja iOS-laitteiden käyttäjille

Huawei Watch D on luotu käytettäväksi puhelimesta riippumatta, sillä yhteensopivuus on erittäin laaja. Kello toimii suomattomasti Android- ja iOS-käyttöjärjestelmiin perustuvissa puhelimissa. Markkinoiden monipuolisin terveyskumppani Huawei Watch D:n käyttäminen ei rajoitu vain yhteen ekosysteemiin, vaan Huawei haluaa tarjota kehittyneet terveys- ja urheilutoiminnot kaikille käyttäjille.

Älykello yhdistetään monipuoliseen Huawei Health -sovellukseen, jonka voi ladata sovelluskaupoista tai suoraan pakkauksesta löytyvän QR-koodin kautta. Sovellus yhdistää kaikki kellon keräämät tiedot ja se näyttää esimerkiksi EKG- ja verenpaineraportit kätevästi yhdessä paikassa. Huawei Health osaa myös muistuttaa mittaamaan verenpainetta säännöllisesti tai katsomaan EKG:n pian urheilusuorituksen jälkeen.

Tutustu Huawei Watch D -älykelloon tarkemmin Huawein sivuilta tämän linkin takaa.

Katso Huawei Watch D -älykellon tuotevideo alapuolelta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

  Kommentoi

  Lisää aiheesta:Huawei