HuaweiSponsoroitu

6 syytä hankkia Huawei Watch Fit 3 -älykello – Tarjoaa kattavat urheilu- ja terveysominaisuudet uudella tyylillä

Huawei Watch Fit 3

Huawei Watch Fit 3 asettaa alle 200 euron hintaisille älykelloille uuden standardin tuomalla mukanaan merkittävän määrän mielenkiintoisia päivittäisten terveysmittareiden seurantaominaisuuksia sekä monipuoliset urheilutoiminnot, joiden ydin on kehitetty Suomessa.

Upouusi Huawei Watch Fit 3 on saatavilla Suomessa useassa eri versiossa. Kellon hinnat alkavat 159 eurosta mustassa, pinkissä ja valkoisessa värissä, jonka lisäksi halukkaille on tarjolla nylonrannekkein hopea versio 169 euron hintaan sekä valkoinen nahkaversio 199 euron hintaan.

Osta HUAWEI Watch FIT 3 -älykello täältä!

1. Uusi muoto unohtamatta tyyliä

Yksinkertaisuus, näyttävyys ja tyyli ovat Huawei Watch Fit 3 -älykellon yksiä valttikortteja, ja nyt älykello tarjoaa uudenlaisen ”Fashion Squared” -lähestymistavan. Monet älykellot myötäilevät nykypäivänä perinteisempiä rannekelloja muun muassa pyöreyden osalta, mutta Huawei on nyt ottanut rohkeasti erilaisen lähestymistavan.

Huawei Watch Fit 3 tuo mukanaan uuden vaihtoehdon, jossa yhdistyy uniikki estetiikka sekä mahdollisuus ilmaista itseään erottuvalla tavalla. Uudenlaisen toteutuksen avulla kello näyttää hyvältä, mutta samalla se tuo mukanaan monia hyötyjä. Kellosta on saatu nyt erittäin ohut ja kevyt, sillä paksuutta on vain 9,9 millimetriä ja painoa on 26 grammaa.

Näiden uudistuksien ansiosta Huawei Watch Fit 3 tuntuu kädessä kevyeltä ja lähes huomaamattomalta. Uutuuskello ei ole kuin monet muut älykellot, jotka usein tuntuvat paksuilta ja häiritseviltä pitää kädessä. Huawei Watch Fit 3 on lähes huomaamaton.

Kellon muotoilussa kirsikkana kakun päällä on uusi pyöritettävä kruunupainike, jota voidaan käyttää käyttöliittymän ohjaamiseen. Huawei Watch Fit 3 on valmistettu kestävästä alumiinista ja näyttöä on suojaamassa silmiä hivelevästi kaartuva 2,5D-lasipinta, joka pitää erityisesti naarmut loitolla keskellä arjen kiireitä.

Huawei tarjoaa uutukaistaan useissa eri tyyleissä, joten jokaiselle löytyy varmasti omanlaisensa. Perusväreinä ovat muovirannekkeella varustellut musta, valkoinen ja vaaleanpunainen, joiden lisäksi valittavissa ovat nylonrannekkeinen harmaa ja valkoinen nahkarannekkeinen versio.

2. Dynaaminen kokemus suuremmalla näytöllä

Huawei Watch Fit 3 on tuo näyttävän ulkoisen muotoilun osalta myös paljon mahdollisuuksia tehdä laitteesta persoonallisempi sekä omaan henkilökohtaiseen tyyliin sopivampi dynaamisemman käyttöliittymän sekä suuremman näytön avustuksella.

Vaikuttava 1,82 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli takaa huipputason kokemuksen Huawei Hybrid Vision -teknologian ansiosta. Tavallista suurempi näyttö sekä erittäin kapeat reunukset takaavat paremman katselukokemuksen ja helpomman kosketusnäytön käytön. Näyttö peittää kellon etuosasta huimat 77 prosenttia.

Huawei Watch Fit 3 vie näytön kokemuksen uudelle tasolle 1 500 nitin huippukirkkaudella sekä automaattisella kirkkauden säädöllä. Nämä ominaisuudet vahvistavat, että näyttö pysyy kirkkaana ja selkeänä jopa kirkkaimmissakin valaistusolosuhteissa. Hyötyä paremmasta kirkkaudesta on muun muassa ulkona juostessa, kun haluaa nähdä suorituksen tilastoja kesken juoksun. Käytti kelloa sitten rannalla tai salilla, niin näyttö pysyy aina selkeänä.

Verrattuna aikaisempiin malleihin Huawei Watch Fit 3 tarjoaa parannetun käyttöliittymän, joka sisältää kirkkaammat ja elävämmät visuaaliset elementit. Lisäksi neliömäinen näyttö mahdollistaa selkeämmän navigoinnin ja enemmän yksityiskohtia nopeallakin vilkaisulla.

Värikäs käyttöliittymä nähdään esimerkiksi urheilutiloissa, joissa taustaväri muuttuu sykevyöhykkeen mukaan. Uusitun käyttöliittymän edut ovat monipuoliset, sillä se luo tunnelmaa, joka uppoutuu liikunnan tilaan, ja samalla nopea vilkaisu harjoituksen aikana mahdollistaa tilan nopean hahmottamisen.

Huawei Watch Fit 3 tuo mukanaan myös uusia kellotauluja, jotka ovat interaktiivisempia ja hauskempia. Kellolle tarjotaan yksinoikeudellisia kellotauluja, jotka ovat vuorovaikutteisempia käyttäjän sekä laitteen välillä, mutta tarjoaa myös enemmän toiminnallisuuksia sekä muotia.

3. Personoitu tieteeseen perustuva fitness-kokemus

Huawei Watch Fit 3 -älykellossa on mukana Huawein uusi uraauurtava Stay Fit -kalorinhallintasovellus, joka mahdollistaa kätevästi kalorien seurannan. Sen avustuksella voi varmistaa ravitsemuksen tukevan kuntotavoitteita. Kello edistää kuntoilukokemusta myös parannetuilla aktiivisuusrenkailla, jotka osaltaan tuovat mukanaan monipuolisemman kokemuksen henkilökohtaiseen terveyskokemukseen.

Aktiivisuusrenkaat tuovat yhteen näkymään selkeästi esille päivittäiset terveysmittarit. Se tarjoaa tietoa harjoituksista, kaloreista sekä liikkumismuistutuksista, joiden avulla motivoidaan käyttäjiä saavuttamaan omat tavoitteensa ylläpitääkseen terveyttään.

Ominaisuus perustuu tieteeseen perustuvaan tutkimukseen, ja se hyödyntää päivitetty laskenta-algoritmia, joka on kehitetty Huawein Suomen tutkimuskeskuksessa Helsingissä. Algoritmi laskee aktiivisuusdatan perustuen askelten määrään, seisoessa käytettyyn aikaan, joiden lisäksi se ymmärtää harjoituksissa paremmin sydämen sykettä, tarjoten aikaisempaa tarkemman ja luotettavan tavan seurata fyysistä kuntoa.

Tämän lisäksi Huawei Watch Fit tukee älykkäitä ehdotuksia, jotka ovat räätälöity jokaisen yksilön tarpeisiin. Se tarjoaa personoidut suositukset ja muistutukset auttaakseen käyttäjää tekemään suurimman osan urheilusuorituksistaan ja saavuttaakseen urheilutavoitteensa.

Kaikkien urheiluominaisuuksien taustalla on Huawei TruSport, jonka lisäksi nyt tuettuna on 5 uutta urheilutilaa. Nämä ovat jalkapallo, koripallo, padel, e-urheilu sekä ratajuoksu. Nyt urheilutiloja on yli 100, jonka mukana on joukko sisä- ja ulkoaktiviteetteja, kuten kävely, juoksu, pyöräily sekä uinti.

Huawei Watch Fit 3 asettaa persoonallisen kokemuksen myös uudelle tasolle. Kellossa on tuettuna monipuoliset ja mielenkiintoiset henkilökohtaiset fitness-kurssit, jotka nähdään ainoastaan Watch Fit -sarjan älykelloissa. Se yhdistää kahdeksan yleistä urheilutilaa, jotka ovat ratajuoksu, sisäjuoksu, ulkojuoksu, ulkopyöräily, sisäpyöräily, allasuinti, avovesiuinti sekä naruhyppy. Lisäksi Huawei Watch Fit 3 integroi mukaan lämmittelyn ja venyttelyn yhdessä ääniohjeistuksen kanssa.

4. Parempi unenseuranta ja paljon muuta

Huawei Watch Fit 3 ei ole ainoastaan loistava kaveri oman aktiivisuuden seurantaan, vaan se pitää käyttäjänsä hyvin perillä päivittäisestä terveydestä. Esimerkiksi uusi Huawei TruSleep 4.0 tuo mukanaan kattavia ominaisuuksia unen seurannan osalta.

Älykello osaa tarkastella unen aktiivisuutta, antaen ymmärryksen unirutiineista. Huawei Watch Fit 3 tarkastelee myös unen aikaista hengitystä, ja täten se pystyy tunnistamaan mahdolliset riskit uniapnean osalta. Unianalyysi on rakennettu alan arvostetuimpien laatustandardien pohjalta, ja uusi TruSleep 4.0 optimoi unen pisteytysjärjestelmän sekä tarjoaa parempia unen tulkintoja sekä ehdotuksia käyttäjälle.

TruSleep 4.0 antaa tietoja esimerkiksi unen rakenteesta, laadusta ja terveydestä, sillä käyttäjä saa tietää unen keston sekä unen aikaisen sykkeen, happisaturaation sekä hengitystiheyden. Huawei Watch Fit 3 tukee lisäksi päiväunien tunnistusta, ja siihen voidaan myös asettaa 30 minuutin mittaisten päiväunien herätysasetus. Kellolla saa myös tietoja unen aikana tapahtuvista hengityskatkoksista.

Huawei Watch Fit 3 esittelee uuden TruSeen 5.5 -algoritmin, joka tuo tarkemman sykkeen ja veren happipitoisuuden seurannan. Huawei hyödyntää uutuudessa tekoälyä, joka parantaa dataa, jota kellon anturit reaaliaikaisesti keräävät. TruSeen 5.5 sisältää monikanavaisen signaalien parannusalgoritmin, joka perustuu Huawein yksinoikeudelliseen tekoälyoppimiseen.

Naiskäyttäjille Huawei Watch Fit 3 pitää sisällään parannetun kuukautiskierron hallinnan. Tehokkaamman seurantaprosessin luomiseksi älykelloon on lisätty edistyneitä ominaisuuksia kuukautiskierron hallintaan. Ominaisuus tukee kalenterinäkymää, joka mahdollistaa käyttäjille nykyisen, edellisen ja tulevan kierron tiedot. Uutena ominaisuutena on myös oireiden kirjaaminen, ja se helpottaa myös kuukautiskierron alkamis- ja päättymispäivien kirjaamista sekä muokkaamista

5. Kymmenen päivän akku

Huawei Watch Fit 3 jatkaa tuttua lähestymistapaa akunkestoon, vaikka paljon uudistuksia onkin saatu. Älykellon akku kestää jopa 10 päivää yhdellä latauksella. Jopa raskaammallakin käytöllä akkua riittää helposti 7 päivän ajaksi. Huawei Watch Fit 3 on varusteltu lisäksi pikalatauksella, sillä se latautuu nopeasti. Vain 10 minuutin latauksella saadaan virtaa jopa koko päivän käyttöä varten.

Älykello tuo mukanaan myös muita saumattoman elämän mahdollistavia toimintoja. Huawei Watch Fit 3 pitää sisällään mikrofonin sekä kaiuttimen, joiden avulla voidaan Bluetooth-yhteyden ylitse vastaanottaa tai hylätä puheluita suoraan älykellosta. Lisäksi jatkuva yhteys puhelimeen mahdollistaa musiikin hallitsemisen yhdellä painalluksella.

6. Toimii Android- ja iOS -laitteiden kanssa

Huawei Watch Fit 3 ei ole ainoastaan Huawein laitteiden käyttäjille, vaan kyseessä on erinomainen vaihtoehto aivan kaikille. Käyttäjän ei tarvitse siis tehdä kompromisseja, sillä kello on suunniteltu yhteensopivaksi monien eri ekosysteemien kanssa. Olipa käytössäsi Android-puhelin tai iOS-laite, voit luottaa siihen, että voit ladata kattavan Huawei Health -sovelluksen.

Huawei Health kerää yhteen kaikki kellon tarjoamat tiedot ja näyttää ne ymmärrettävässä muodossa. Sovellus myös mahdollistaa kellon asetuksien hallinnan sekä päivittämisen erittäin kätevästi.

Ios-laitteille sovellus on ladattavissa AppStoresta, ja Android-puhelimien käyttäjät voivat ladata sovelluksen Huawein sivujen kautta, AppGallery-sovelluskaupasta, kellon myyntipakkauksen QR-koodin avulla tai Galaxy Storesta.

Tutustu Huawei Watch Fit 3 -älykelloon tarkemmin täältä!

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Huawei