SamsungYleinen

Huhu: Samsung valmistelee Slim-versiota Galaxy Z Fold 6 -puhelimesta – saatetaan esitellä Galaxy S25:n rinnalla

Samsung Galaxy Z Fold 5

Samsung julkistaa kesän aikana uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z Fold 6- ja Galaxy Z Flip 6 -puhelimensa, mutta huhuissa on tasaisin väliajoin nähty myös kolmas taittuva laite. Huhut ovat povanneet parempaa Galaxy Z Fold 6 Ultraa tai ohuempaa Galaxy Z Fold 6 Slimmiä.

Tiedot kolmannesta laitteesta ovat hieman epämääräisiä, eivätkä täysin yhteneviä. Nyt tuorein huhu tulee näyttöanalyytikko Ross Youngilta, jonka mukaan Samsung suunnittelee ohuemman Galaxy Z Fold 6 ”Slim” -puhelimen julkaisua yhdessä Galaxy S25 -puhelimien rinnalla vuoden 2025 alussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Galaxy Z Fold 6 Slim olisi nimensäkin mukaisesti ohuempi kuin Galaxy Z Fold 6, mutta samalla tarjoilisi suuremman näytön. Samsungin raportoidaan myös karsivan ohuemman toteutuksen saavuttamiseksi poistamalla tuen S Pen -kosketusnäyttökynälle, sillä sitä varten vaadittava teknologia on jätetty pois.

Samsung on tilannut ensimmäisen erän näyttöpaneeleja Galaxy Z Fold 6 Slim -puhelimelle saapuvaksi tämän vuoden viimeisellä neljännellä. Jos hommat menevät suunnitelmien mukaan, niin puhelin tulisi saataville vuoden 2025 ensimmäisen neljänneksen aikana. Hinnoittelun osalta Samsung pysyisi Galaxy Z Fold 6:n tasolla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhut ovat povanneet Samsungin laajentavan taittuvien puhelimien valikoimaansa selvästi tulevaisuudessa. Huhujen mukaan kehitteillä ovat Galaxy Z Fold 6 FE- ja Galaxy Z Flip 6 FE -puhelimet, jotka asettuisivat edullisempaan FE-huippupuhelimien kategoriaan.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung