HuaweiYleinen

Huawei Watch GT 4 -älykello julkaistiin 41 ja 46 mm kokoversioissa – Tyyliä ja terveysominaisuuksia 249 euron lähtöhinnalla

Huawei Watch GT 4

Huawei on esitellyt uudet Watch GT 4 -älykellot tänään Euroopan markkinoille noin kaksi vuotta Watch GT 3 -kellojen julkaisun jälkeen. Huawei jatkaa uutuuksien kanssa edelleen keskittymistä tyyliin, mutta parantaa myös terveyden seurannan toiminnallisuuksia.

Älykellosta on kaksi kokoversiota, joista 41 mm versio on suunnattu enemmän naisille ja 46 mm versio on suunnattu miehille. Molemmat kellot on valmistettu pääosin ruostumattomasta teräksestä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 4 46 mm

46 mm mallista on neljä väriversiota, jotka ovat musta, ruskea, vihreä sekä harmaa. Ranneke kaikissa väreissä on eri joko muovinen, nahkainen, kankainen tai metallinen. 41 mm versiosta on kolme väriä, jotka ovat valkoinen, kulta ja hopea. Myös rannekkeet vaihtelevat nahan sekä metallin välillä.

Watch GT 4 46 mm version Huawei on varustellut 1,43 tuuman AMOLED-näytöllä ja 41 mm versiossa on pienempi 1,32 tuuman AMOLED-näyttö. Molempien kellojen näytöissä on 466 x 466 pikselin tarkkuus. Kelloihin on saatu 4 gigatavua tallennustilaa sekä 32 megatavua RAM-muistia. Kellot ovat myös 5 ATM- ja IP68 -luokituksien mukaisesti vedenkestäviä, joten vettä ei tarvitse pelätä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 4 41 mm

Watch GT 4 -kellot ovat saaneet päivitystä integroituun GPS-yhteyteen, joka pitäisi olla nyt tarkempi sekä luotettavampi. Yhteys puhelimien kanssa onnistuu Bluetooth 5.2 -yhteyden ansiosta. Uutuuskellojen yksi ominaisuuksista on Bluetooth-puhelut, sillä älykelloissa on myös kaiutin. Tällä kertaa Bluetooth-puheluita tuetaan jopa 100 metrin päässä puhelimesta. Kellot ovat saaneet Huawein muistakin kelloista tutun kruunupainikkeen, jonka avulla voidaan ohjata kellojen käyttöliittymää.

Älykelloissa on Huaweille perinteiset urheilu- ja terveystoiminnot, mutta Watch GT 4:n kohdalla on päivitetty algoritmeja tarkempien tuloksien saamiseksi. Watch GT 4 käyttää urheilutoimintojen seurantaan Suomessa kehitettyä TruSport-algoritmia. Uutena ominaisuutena on ”Pysy kunnossa”, joka auttaa käyttäjää saavuttamaan tavoitepainon seuraamalla päivän kalorivajetta. Tuettuna on myös tutut jatkuva sykkeen, verenhappipitoisuuden, unen sekä aktiivisuuden seuranta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Watch GT 4:ssa on suuri akku, joka kestää jopa 14 päivää 46 millimetrin mallissa ja jopa 7 päivää 41 millimetrin mallissa. Akut ovat suuruudeltaan 524 ja 323 milliampeerituntia. Tuettuna on langaton lataus, jonka avulla kellot latautuvat noin 100 minuutissa tyhjästä täyteen.

Kellot ovat yhteensopivia sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa, sillä Huawei Health -sovelluksen voi ladata molemmille käyttöjärjestelmille.

Huawei on kertonut uutuuskellojen tulevan ennakkomyyntiin Suomessa edullisimmillaan 249 euron hintaan 15. syyskuuta. Jälleenmyyjille laitteita saatuu 2. lokakuuta. Alapuolella on listattuna tarjolle tulevat versiot sekä niiden hinnat.

  • Huawei Watch GT 4, 46 mm, musta (muoviranneke) – 249 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 46 mm, harmaa (metalliranneke) – 369 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 41 mm, valkoinen (nahkaranneke) – 249 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 41 mm, kulta (metalliranneke) – 299 euroa
  • Huawei Watch GT 4, 41 mm, hopea (metalliranneke) – 399 euroa

Huawei Watch GT4 46 mm ja 41 mm.

Lähde: Huawei

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei