AndroidHuaweiYleinen

Huawei Watch sai päivityksen Suomessa – mukana runsas kattaus uusia ominaisuuksia

IMG_5678Huawei on laittanut jakoon uuden päivityksen Huawei Watch -älykellolle. Huawei Watchin tuore päivitys ottaa muun muassa kellon sisäänrakennetun kaiuttimen käyttöön. Tämän ansiosta kellolla voi esimerkiksi kuunnella musiikkia ja soittaa puheluita.

Päivityksen mukana tulee myös lisätoimintoja eleohjaukseen ja mahdollisuus ruudun automaattiseen tummennukseen, kun käyttäjä laskee ranteensa. Huawei kertoo päivityksen parantavan myös kellon syke- ja askelmittareiden tarkkuutta. Uuden päivityksen jälkeen kello tukee mandariinin (Taiwan), kantonin (Hong Kong), indonesian, hollannin, thain sekä puolan kieliä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Kuten muillakin alueilla, Huawei Watch on otettu erinomaisesti vastaan Suomessa”, kertoo Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön markkinointi- ja viestintäjohtaja Sofia Lehtimäki. ”Tämä päivitys on hyvä uutinen sekä kellon hankkineille että kellon hankintaa miettiville. Päivitys konkretisoi miten älykellot kehittyvät koko ajan tarjoten käyttäjilleen uusia ominaisuuksia myös laitteen ostamisen jälkeen”, hän jatkaa. ”Uusin päivitys lisää Huawei Watchiin useita käteviä ominaisuuksia, joista on hyötyä jokapäiväisessä käytössä. Kelloon saa muun muassa ilmoituksen Valopilkku-sovelluksen kautta, kun tilattu taksi on saapunut, tai tarkistettua sähköauton lataustason.”

Päivitys jaetaan käyttäjille portaittain ja Suomen Watch-käyttäjät saavat automaattisesti ilmoituksen siitä. Käyttäjät voivat tarkistaa käsin päivityksen tilan kellon asetuksista valitsemalla ”About” ja ”System updates”.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android