MicrosoftWindows 10

Microsoft Lumia 650:n myynti alkoi tänään Suomessa

Lumia650_Marketing_Image-SSIM-01Microsoft on aloittanut tänään uuden Lumia 650 -puhelimen myynnin Suomessa. Puhelinta on saatavilla tästä päivästä alkaen useiden jälleenmyyjien valikoimasta. Uutuuspuhelimen hinta Suomessa on 229 euroa.

”Microsoft Lumia 650 tuo käyttäjille täysin uudenlaisen designin tyylikkäällä metallireunuksella viimeisteltynä. Design on tehty espoolaisvoimin ja tuo uuteen Lumiaan raikkaan ja jämäkän tuntuman, jonka on tottunut löytämään tähän asti vain kalliimman hintaluokan puhelimista”, kertoo Microsoftin Pohjoismaiden Lumia-liiketoiminnasta vastaava johtaja Ossi Korpela.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Lumia 650 tulee saataville kaikkien isompien jälleenmyyjien valikoimiin. Tämä on upein puhelin hintaluokassaan, ja niin kuluttajat kuin yrityksetkin tulevat sitä rakastamaan. Tarina jatkuu!”

Lumia 650 -puhelimesta löytyy 5 -tuuman näyttö, Snapdragon 212 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 1 gigatavu RAM-muistia. Puhelimesta löytyy 16 gigatavua sisäistä tallennustilaa, jota voi laajentaa muistikortilla. Lumia 650 pitää sisällään 8 ja 5 megapikselin kamerat sekä 2000 milliampeeritunnin akun.

Puhelin tulee saatavilee mustana ja valkoisena, mutta laitteelle on saataville myös Mozon valmistamia muita kuoria.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft