AndroidHuaweiYleinen

Huawei ylitti 100 miljoonan myydyn puhelimen rajan

400px-Huawein_logoHuawei on tänään kertonut Weibo -tilillänsä, että yhtiö ohittanut odotetusti 100 miljoonan myydyn puhelimen rajan tänä vuonna. Huawei on siis tehnyt yhtiön uuden ennätyksen puhelinmyynnissä, sillä milloinkaan aikasemmin Huawei ei ole ylittänyt 100 mijoonan puhelimen myyntiä vuodessa. Vertauksena Huawei myi viime vuonna noin 68 miljoonaa puhelinta maailmanlaajuisesti. Huawei on noussut myös tämän vuoden aikana maailman kolmanneksi suurimmaksi älypuhelinvalmistajaksi.

Ei ole yllätys, että Huawei on saanut puhelimiaan myytyä erinomaisella tahdilla, sillä yhtiö on julkaissut tasaisin välein eri hintaluokkiin uusia puhelimia. Muun muassa yhtiön Honor -malliston puhelimet ovat olleet laadullisesti erinomaisia verrattuna hintaan, joka on nostanut puhelimien houkuttelevuutta, esimerkiksi täällä Suomessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vain muutamat älypuhelinvalmistajat ovat päässeet ylittämään 100 miljoonan puhelimen myynnin. Esimerkiksi kiinalainen Xiaomin tavoitteena oli myydä tänä vuonna yli 100 miljoonaa puhelinta, mutta toisin kävi ja yhtiö on myynyt noin 73 miljoonaa puhelinta tähän mennessä.

Lähde: Huawei

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android