JollaSailfish OSYleinen

Valmistetut Jolla tabletit myydään Kiinassa? – Jolla pyytää valmistajaa lopettamaan myynnin välittömästi

Näyttökuva (73)

Jollalla on ollut viime aikoina suuria ongelmia yhtiön rahoituksen kanssa, joka on näkynyt vahvasti myös Jollan asiakkaille, jotka ovat odottaneet malttamattomana tablettia jo useiden kuukausien ajan. Tabletti projekti on ollut lähes kuukauden jäissä, eikä varmuutta tablettien toimituksista ole vieläkään tiedossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinalainen Taobao -verkkokauppa on aloittanut Jolla Tabletin myynnin, joka on saanut tabletin ennakkotilaajat suuttumaan, joka on täysin ymmärrettävää. Jolla ei kuitenkaan vahvistanut, että tabletit olisivat myynnissä verkkokaupankautta, kun asia tuli ilmi eilen. Tänään yhtiön keulahahmo Antti Saarnio vahvisti kuitenkin, että tabletit ovat myynnissä verkkokaupassa, mutta sillä ei ole mitään tekemistä Jollan kanssa.

”Kyllä, ei ole mitään tekemistä Jollan kanssa, mutta näyttää siltä, että meidän tuotantokumppani Kiinasta alkoi myydä joitakin tabletteja, jotka oli jo tuotettu ja oli niiden varastossa. Keskustelemme heidän kanssaan, että he lopettaisivat myynnin välittömästi.”

Jolla ei siis ollut tietoinen, että tabletteja myydään ilman heidän lupaansa, mutta yhtiö kuitenkin koittaa saada tablettien valmistajan lopettamaan myynnin välittömästi.

Antti Saarnio kertoi myös, että yhtiö on saanut uuden rahoituksen jatkaakseen Sailfish -käyttöjärjestelmän kehitystä. Saarnio lupaa, että asiasta tiedotetaan enemmän huomenna. Samalla Saarnio päivittelee myös Intex -puhelimen tilannetta.

”Intex Projekti jatkuu, olemme vahvistaneet eilen ja sieltä on uusi Sailfish puhelin tulossa.”

Lähde

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla