HuaweiYleinen

Huaweilta kaksi uutta älykellomallia ”Elegant” ja ”Jewel”

HuaweiWatch

Huawei julkaisi myös MediaPad M2 10:n ohella kaksi uutta versiota Huawei Watch-älykellostaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudet versiot ovat nimiltään ”Elegant” ja ”Jewel”, jotka ovat suunnattu nimenomaan naisille. Kelloista löytyy jalokiviä sekä hieman kapeammat rannekkeet. Muuten laitteet ovat identtisiä aiempien Huawei Watch-mallien kanssa.

Huawei Watch Jewel -kellossa 68 Swarovski Zirkonia kehystää ruusukultaista kellotaulua saaden sen sädehtimään upeasti. Huawei Watch Elegant -kellossa ruusukultaista kellotaulua kehystää aistikas, timantteja muistuttava hionta. Kelloihin on saatavilla aitoa italialaista nahkaa olevat rannekkeet Pearl White -valkoisena ja Sapphire Blue -sinisenä.

”Android Wear™ -käyttöjärjestelmään pohjautuvaa Huawei Watchia voi käyttää sekä Android- että iOS-puhelimen kanssa. Huawei Watch näyttää puhelut, sähköpostit, tekstiviestit sekä muut pikaviestit. Huawei Watchissa on myös Bluetooth-yhteys, joka mahdollistaa langattomien kuulokkeiden käytön sekä kelloon tallennetun lempimusiikin kuuntelemisen esimerkiksi treenatessa. Musiikin kuuntelua ja navigointitoimintoa voi ohjata äänikomennoin, joten kelloa on helppo käyttää myös juoksulenkillä. Kellossa on sisäänrakennettu sykemittari ja 6-akselinen tunnistin, jonka avulla kello tietää käveleekö, juokseeko vai kiipeileekö sen käyttäjä. Huawei Watch on teknisyydestään huolimatta ulkonäöltään klassisen kellon näköinen edustaen modernia, tavallista suurempien kellotaulujen segmenttiä.”

Kello tullaan julkaisemaan muun muassa Suomessa ensimmäisten maiden joukossa maaliskuussa. Hinnoiksi kerrottiin 499 (Elegant) ja 599 dollaria (Jewel).

huawei-watch-jewel-elegant-together

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde:

Huawei lehdistötiedote; Huawei ja Swarovski julkaisevat yhteistyössä naisille suunnatut uudet sädehtivät Huawei Watch -kellot

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei