AndroidHuaweiYleinen

Huaweilta oma Mobile Cloud -pilvipalvelu – Suomessa käyttöön jo tänään ensimmäisien maiden joukossa

Huawein uusi Mobile Cloud tarjoaa yhtiön matkapuhelinten käyttäjille yksinkertaisen ja turvallisen palvelun tietojen varmuuskopiointiin ja synkronointiin. Suomi on yksi ensimmäisistä maista, missä palvelu lanseerataan täysiversiona.

Mobile Cloud -pilvipalvelun avulla kuluttaja voi varmuuskopioida ja palauttaa tietojaan ja puhelinasetuksiaan langattomasti, synkronoida ja siirtää dataa Huawein älylaitteiden välillä sekä varastoida tiedostoja turvallisesti Cloud Driveen ja päästä niihin siellä käsiksi. Huawei Mobile Cloudin tilaajat saavat käyttöönsä maksutta 5 gigatavua verkkotallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Mobile Cloud -päivitys tulee tarjolle Huawei P10 ja P10 Plus -malleille 30.9.2017 ja P10 litelle 10.10.2017 alkaen. Muihin malleihin päivitys tulee myöhemmin vaiheittain. Huawei Mobile Cloudin täysversio on aluksi saatavilla Suomessa, Puolassa, Saksassa, Italiassa, Ranskassa, Espanjassa, Isossa-Britanniassa ja Alankomaissa.

Huawein mukaan kaikkea dataa varastoidaan pelkästään Euroopan Unionin alueella sijaitsevilla eurooppalaisilla palvelimilla EU:n tietoturva- ja yksilösuojalakien mukaisesti. Kaikki palvelut on suunniteltu käyttäjäturvallisuus etusijalla, ja Huawei Mobile Cloud -palvelut ovat Cloud Security Alliance Star /CSA Star (ISO/IEC 27001) -sertifioituja.

”Huawei Mobile Cloudin lanseeraus alleviivaa sitoutumistamme aiempaa helppokäyttöisemmän käyttäjäkokemuksen luomiseen varmistaen, että data on helposti varmuuskopiotavissa ja palautettavissa”, kommentoi Yanmin Wang, Keski- ja Itä-Euroopan ja Pohjoismaiden johtaja Huawei Consumer Business Groupista. “Kaikki tiedostot ja valokuvat pysyvät EU-palvelimilla, minkä lisäksi meillä on EU-maissa paikalliset asiantuntijatiimit huolehtimassa, että käyttäjät voivat hyödyntää palvelua turvallisin mielin.”

 

Lähde: Huawein lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android