AndroidHuaweiYleinen

Tältä näyttää Huawei Mate 10 Pro – myös Porsche-versio tulossa

Huawein uudet Mate 10 -puhelimet julkaistaan 16.10.2017 Saksassa, mutta ennen sitä laitteista tiedetään jo varsin paljon. Evan Blass on julkaissut tietoja ja kuvia Mate 10 Litestä ja Mate 10 -perusversiosta. Nyt vuodot saavat jatkoa, sillä Blass on esitellyt viralliselta näyttävän lehdistökuvan Mate 10 Prosta Twitter-tilillänsä.

Uusi kuva Mate 10 Prosta vahvistaa viime viikolla vuotaneet ensimmäiset kuvat puhelimesta. Kuvasta voidaan päätellä, että Mate 10 Prossa näyttö peittää huomattavan osan etuosasta, eikä suuria kehyksiä löydy muuta kuin ylä- ja alareunoista. Puhelimessa tulee olemaan Leican kanssa kehitetty kaksoiskamera, jonka alapuolella takaosassa on myös sormenjälkilukija. Mate 10 Pron kuvan lisäksi Evan Blass on vihjannut, että puhelimesta olisi tulossa myös Porsche Design -versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Mate 10 Pron kameraosa

Mate 10 Pro -malliin odotetaan Kirin 970 -järjestelmäpiiriä ja suurta 5,99 tuuman näyttöä, jonka tarkkuus on 1440 x 2880 pikseliä. Lisäksi puhelimessa tiedetään olevan 6 gigatavua RAM-muistia sekä 64 tai 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa mallista riippuen. Evan Blass on kertonut Mate 10 Prossa olevan 18:9-kuvasuhteen kehyksetön näyttö sekä 4000 milliampeeritunnin akku, joka on pakattu 7,5 mm ohuisiin kuoriin. Lisäksi puhelimen kerrotaan olevan kolmannen sukupolven laite, joka käyttää Leican kanssa kehitettyä kaksoiskamerajärjestelmää. Kameroiden kerrotaan olevan suuruudeltaan 12 ja 20 megapikseliä, joissa on optinen kuvanvakain sekä f/1,6 -aukko. Etukameran kooksi Blass on kertonut 8 megapikseliä. Näiden lisäksi Mate 10 Pro tulee olemaan IP68-sertifikaatin mukaisesti vedenkestävä sekä varusteltu Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmällä, jonka päällä hyrrää Huawein oma EMUI 6.0 -käyttöliittymä.

Mate 10 Pron lisäksi Huawei tulee esittelemään ainakin Mate 10- ja Mate 10 Lite -puhelimet, joista lisätietoja löytyy aikaisemmista artikkeleistamme.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde: Evan Blass (Twitter)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android