HonorHuaweiYleinen

Huaweilta tulossa myös huippuluokan Honor -phablet – 6.6 tuuman QHD-näyttö ja 4400 mAh akku

16022602-bHuawei aikoo julkaista uuden sukupolven Honor 8 -puhelimen 11. heinäkuuta Kiinassa, mutta uusimpien tietojen mukaan Honor 8:n ei ole ainoa pian julkaistava Honor -puhelin.

Kiinalaisen Tenaan listauksesta on löytynyt uusi Honor -puhelin, jonka koodi on EDI-DL00. Kyseessä on varsin mielenkiintoinen laite, sillä puhelin on teknisesti erittäin kilpailukykyinen. Uutuuspuhelimen nimeä ei vielä varmaksi tiedetä, mutta kyseessä saattaisi olla muun muassa Honor 8 Max.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaan julkaisemien tietojen mukaan puhelimen näyttö on kooltaan huimat 6,6 tuumaa, joka olisi tarkkuudeltaan QHD-tasoa. Puhelimen sisällä hyrrää Huawein oma Kirin 950 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 3 gigatavua RAM-muistia. Listauksen mukaan laitteesta löytyy ainakin 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa sekä Android 6.0 -käyttöjärjestelmä. Tulevasta Honor -mallista löytyy myös suuri 4400 milliampeeritunnin akku, jonka odotetaan tukevan pikalatausta.

Uutuuspuhelin ei tule saamaan kaksoiskameraa, mutta kuitenkin kohtuulliset 13 sekä 8 megapikselin kamerat. Puhelimesta tulee löytymään myös sormenjälkilukija kameran alapuolelta. Laitteen hinnoittelusta ei ole toistaiseksi mitään tietoja.

Lähde: Tenaa

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor