AndroidHuaweiYleinen

Huaweilta vuotaa: uusi Nexus sekä Mate 7S kattavissa vuotokuvissa.

huawei_nexus_live_01Huaweilla on ollut varsin mielenkiintoinen vuosi, sillä yhtiö on noussut Suomessa viiden suosituimman puhelinvalmistajan joukkoon ja on maailmanlaajuisesti jo kolmanneksi suurin valmistaja. Huawei on myös tänä vuonna noussut ykkössijalle yhtiön toisella vahvalla alueella eli mobiiliverkkoyhteyksissä. Huawein loppuvuosi ei näytä myöskään yhtään hullummalta, sillä yhtiö tulee julkaisemaan monia uusia älypuhelimia. Tällä hetkellä mielenkiinto keskittyy Huawein huhuttuihin Nexus sekä Mate 7S-puhelimiin. Huawei on myös vallannut markkinoita Honor-mallistonsa avulla, jonka tarkoitus on tuoda aggressiivisesti hinnoiteltuja puhelimia eri hintaluokkiin. Honor-mallisto tulee loppuvuoden aikana laajentumaan myös Suomessa, joista Honor 7 on hyvä esimerkki, josta tulemmekin kuulemaan lähiaikoina lisää.

Tänään verkkoon on vuotanut huhuttujen Mate 7S sekä Huawein Nexus puhelimien kuvia, joista paljastuu melkein kaikki puhelimien ulkoisista seikoista. Mielenkiintoisempi näistä kahdesta on varmasti Nexus-malli. Huawein Nexus puhelimen odotetaan olevan huippuluokan älypuhelin, joka tulisi 5,7-tuuman näyttönsä ansiosta sijoittumaan puhletti-kategoriaan. Aiemmin puhelimeen on myös huhuttu uusinta Snapdragon 820-järjestelmäpiiriä, mutta nykyisten tietojen valossa puhelimessa voisikin olla vielä Snapdragon 810-järjestelmäpiiri. Puhelimesta tulee löytymään myös 4 gigatavua RAM-muistia sekä ainakin 64 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Puhelimeen odotetaan myös OnePlus 2:sta tutuksi tullutta USB C-tyypin latausliitintä, jonka uusimmat vuotokuvat vahvistavat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nexus vuotokuvat

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Huawei Mate 7S on toinen huippupuhelin, jonka Huawei tulee julkaisemaan ihan pian. Puhelin tulee korvaamaan viime vuotisen Mate 7-mallin. Uudesta puhelimesta on huhuttu monilla eri nimillä, joten sekaantumisen vaara on suuri (Mate S, Mate 7S, Mate 8). Nyt kuitenkin verkkoon on vuotanut kuvia,  joissa väitetään olevan Huawei Mate 7S. Kuvat vahvistavat, että suuria ulkonäkö muutoksia puhelin ei tule saamaan edeltäjäänsä verrattuna. Kuvat vahvistavat myös, että puhelimesta löytyy sormenjälkilukija sekä monia muita seikkoja. Puhelin tullaan mitä luultavammin julkaisemaan jo 2.syyskuuta Berliinissä, jossa Huawei tulee pitämään oman julkistustilaisuuden muiden valmistajien tapaan.

Huawei Mate 7S vuotokuvat

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Kumpi puhelimista on mielestäsi mielenkiintoisempi? Kerro meille alla.

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android