HuaweiYleinen

Huawein tuleva uutuuskello on ilmetty Apple Watch -kopio – Katso vuotokuvat!

Huawei Watch Fit 3 / Kuva: Roland Quandt

Huawei näyttää valmistautuvan uuden Watch Fit 3 -älykellon julkaisuun, sillä laitteesta on kuultu pitkin alkuvuotta erilaisia huhuja sekä se on bongattu monista sertifioinneista. Tänään vuodoistaan tunnettu Roland Quandt on jakanut X-palvelussa ensimmäisiä kuvia julkaisemattomasta kellosta.

Huawei näyttää matkivan Applea toden teolla uuden Watch Fit 3 -kellon muotoilun osalta. Huawei ottaa selvästi neliömäisemmän lähestymistavan kelloon. Etuosassa on pyöristetyllä kulmilla varusteltu näyttö, jossa on kohtuulliset kehykset.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellon oikeassa kyljessä on myös hyvin Apple-tyylinen kruunupainike, joka on saamassa punaisen korostusvärin. Samaisessa kyljessä on myös toinen painike. Kuvissa Huawei Watch Fit 3 nähdään neljässä eri versiossa, joiden värit ovat hopea, kulta, musta ja vaaleanpunainen. Myös rannekkeita on erilaisia, ja kuvissa nähdäänkin silikoninen ja nahkainen versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei esitteli viime vuonna Watch Fit 2 -älykellon, jonka suositushinnat alkoivat 149 eurosta. Odotettavasti tuleva Watch Fit 3 tulee asettumaan samaan hintapisteeseen. Huawei on panostanut Fit-kelloissaan viime vuosina vahvasti tyyliin sekä perustason ominaisuuksiin.

Toistaiseksi Huawei Watch Fit 3 -älykellon tarkoista teknisistä tiedoista tai ominaisuuksista ei ole kuultu tai nähty vuotoja.

Lähde: X

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei