HuaweiYleinen

Huawein uusi Honor 6 Plus rantautui Suomeen

Huawei Suomi ilmoitti tänään Facebook-sivuillaan Honor 6 Plus mallin rantautumisesta Suomeen. Honor 6 Plus on tällä hetkellä Honor-malliston lippulaivaälypuhelin. Puhelin sisältää varsin hyvää rautaa hintaisekseen. Honor 6 Plus maksaa hieman alle 400 euroa, joka tekee puhelimesta monelle varteen otttavan vaihtoehdon seuraavaksi puhelimeksi.

Honor 6 Plus on varustettu isolla 5.5″ FullHD-näytöllä. Dual-kaksois -takakamera on yksi puhelimen erikoisimmista ominaisuuksista. Puhelin tukee 4G/LTE-yhteyksiä sekä puhelimessa on suurehko 3 600 mAh akku.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor 6 Plus on myös oiva ostos Dual-SIM puhelinta etsivälle, sillä laitteessa voi käyttää yhtä aikaa kahta SIM-korttia.

Honor & Plus on nyt myynnissä Verkkokauppa.comissa. Jos puhelin yhtään kiinnostaa, niin kannattaa käydä se heti tilaamassa, sillä Huawein puhelimet ovat tällä hetkellä varsin suosittuja Suomessa. Tämän puhelimen kohdalla ei ole epäilystäkään siitä, etteikö se myisi yhtä hyvin kuin muutkin Huawein Honor-malliston jäsenet, joiden myynti on ylittänyt jopa Huawein odotukset.

Honor 6 Plus on tällä hetkellä meillä testissä, eikä enää kauaa tarvitse odottaa, että arvostelu julkaistaan.

 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Se on viimein täällä! Tehokkuutta ja hienoja kuvia – ja vielä hyvään hintaan. Odotettu Honor 6 Plus on nyt Suomessa: http://bit.ly/1SaeTtR

Posted by Huawei Suomi on 12. kesäkuuta 2015

IMG_1452

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei