MicrosoftNokia

Tälläinen piti olla Nokia ”Moonraker” älykello -Microsoft taippoi sen juuri ennen julkaisua

Nokian tiedettiin kehittelevän omaa älykelloa jo ennen kuin puhelinliiketoimita myytiin Microsoftille. The Verge sekä monista Nokia vuodoista tunnettu Evan Blass paljastivat, että Nokia kehitti ”Moonraker” -työnimen alla kulkevaa älykelloa. Älykellon kehitys oli loppuvaiheessa, sillä The Vergen lähteen mukaan älykelloa esiteltiin potentiaalisille asiakkaille viime vuoden Mobile World Congressissa.

Moonraker älykellon käyttöliittymässä oltiin otettu vaikutteita ”Modernista” Windows Phone ulkoasusta. Nokian oli tarkoitus paljastaa älykello Lumia 930 rinnalla, mutta Microsoft kerkesi peruttamaan aikeet, sillä Microsoftilta oli juuri tulossa oma Band-älykello.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkelista löytyvät kuvat Evan Blass löysi Tumblr blogista, jonka perustajana on Microsoftin suunnittelutyöntekijä Pei-Chi Hsieh. Kuvat siis todella kertovat, miltä Nokia kehittämä älykello näytti. The Verge nostaa myös esiin, että kuvat on tehty markkinointi tarkoitukseen, eikä ne ole vain konsepteja laitteesta.

Nokian Moonraker -älykellossa kerrotaan olleen Facebook sekä MixRadio integraatio. Kellossa kerrotaan myös olleen irrotettavat hihnat ja erivärisiä ”vaihtohihnoja”.

microsoftmoonraker4.0

microsoftmoonraker3.0

microsoftmoonraker2.0

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

microsoftmoonraker1.0

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

3 Kommenttia

  1. Ei paha. Itse asiassa tyylikkäämmän näköinen kuin mitä muilla on nyt markkinoilla.

    1. Todella harmi, ettei kelloa ikinä julkaistu. Onhan se tosiaan varsin tyylikkään näköinen. 🙂

  2. Jos olisi esimerkiksi oranssi Lumia ja tuollainen oranssi älykello, niin a’vot!

Kommentoi

Lisää aiheesta:Microsoft