SamsungYleinen

Huhu: Galaxy Note -mallistoa ei ole vielä haudattu – Samsung työstää uutta puhelinta

Samsung Galaxy Note10+

Samsung ei ole julkaissut tämän vuoden aikana enää uusia Galaxy Note -malliston älypuhelimia, sillä ominaisuuksia on tuotu Galaxy S- ja Galaxy Z -malliston puhelimiin. Samsungin on raportoitu luopuneen Galaxy Note -puhelimista, eikä uusia malleja pitäisi olla tulossa. Nähtävästi Samsung ei ole vielä pysynyt päästämään kokonaan irti, sillä huhuissa mainitaan nyt uuden puhelimen olevan kehitteillä.

Tunnettu vuotaja Ice Universe on kertonut, että joidenkin toimitusketjun lähteiden mukaan olisi todisteita seuraavan sukupolven Galaxy Note -puhelimesta. Tieto on kohtalaisen luotettavasta lähteestä, mutta siihen kannattaa silti suhtautua varauksella. Samsung ei ole itse kertonut julkisesti, mikä on Galaxy Note -malliston kohtalo. Tämän takia uutta Galaxy Note -puhelinta ei voida sulkea pois laskuista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Huhut luovat aina hieman toivoa, mutta todennäköisesti lähiaikoina ei Galaxy Note -mallistoon kannata odottaa puhelimia. Samsung on yleisesti julkaissut Galaxy Note -puhelimet syksyllä, joten hyvin epätodennäköisesti ainakaan ensi vuoden alkupuolella puhelimia olisi odotettavissa. Samsung julkaisee alkuvuodesta uudet Galaxy S22 -malliston puhelimet. Jos Galaxy Note -mallisto tekee paluun, niin Samsung julkistanee puhelimen vasta vuoden 2022 lopulla.

Jos kuitenkin Galaxy Z -malliston taittuvanäyttöiset puhelimet osoittautuvat menestykseksi, niin Samsungilla on tuskin suurta intoa tuoda Galaxy Note -mallistoa takaisin. Monet ominaisuudet on saatu jo nytkin Galaxy Z Fold 3 -puhelimeen, jossa on tuki S Pen -kynälle. Samsung on aikaisemminkin luottanut ainoastaan kahteen lippulaivamallistoon, jotka ovat olleet Galaxy S ja Galaxy Note. Taittuvat Galaxy Z -puhelimet ovat kolmas huippupuhelimien mallisto, joka on looginen korvaaja Galaxy Note -mallistolle.

Lähde: Twitter (Ice Universe)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung