XiaomiYleinen

Uudet vuotokuvat paljastavat Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -puhelimien teknisiä ominaisuuksia

Xiaomi 11T Pro

Xiaomi julkaisee uudet huippuluokkaiset Xiaomi 11T -puhelimensa globaaleille markkinoille keskiviikkona 15. syyskuuta. Kiinalaisvalmistaja ei ole pystynyt pitämään kovinkaan hyvin salassa tilaisuudessa nähtäviä tuotteita, sillä Xiaomi 11T -puhelimien rinnalla odotetaan myös Xiaomi Pad 5 -tablettia sekä Xiaomi 11 Lite 5G NE -puhelinta. Tuoreimmat vuotokuvat paljastavat enemmänkin tietoja tulevista Xiaomi 11T -puhelimista.

Uudet vuotokuvat vahvistavat jo aikaisemmin nähtyjä kuvia, mutta mitään mullistavaa uutta ne eivät muotoilusta kerro. Xiaomi 11T- ja Xiaomi 11T Pro -puhelimet ovat ulkoisesti identtisiä, eikä huomattavia eroavaisuuksia ole havaittavissa. Molemmista puhelimista on tulossa tarjolle myös täysin samat väriversiot Meteorite Gray, Celestial Blue ja Moonlight White.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi Mi 11T -puhelimien takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on ainakin kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kameroiden rinnalla on myös teksti ”108 MP”, joka vahvistaa pääkameran olevan tarkkuudeltaan 108 megapikseliä molemmissa puhelimissa. Puhelimien takaosassa on esillä myös Xiaomin logo ja 5G-logo. Xiaomi 11T -laitteiden etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä ja näytössä on kohtuulliset kehykset. Kuvasta nähdään puhelimien oikeassa kyljessä olevan äänenvoimakkuuspainikkeet sekä virtapainike, jossa on sormenjälkilukija.

Xiaomi 11T

Uudet vuotokuvat paljastavat tai paremminkin vahvistavat myös puhelimien avainominaisuuksia. Xiaomi 11T Prossa tullaan näkemään 108 megapikselin kolmoiskamera, joka tukee 4K-videokuvausta HDR10+ -tekniikalla. Lisäksi näyttö perustuu AMOLED-tekniikkaan ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa kuvien perusteella Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, joka on tämän vuoden tehokkain Android-puhelimiin suunnattu piiri. Kuvasta saadaan vahvistus myös 120 watin tehoiselle Xiaomi HyperCharge-pikalataukselle.

Xiaomi 11T on teknisesti varsin samanlainen, sillä tarjolla on 108 megapikselin kamera, joka tukee 4K-videokuvausta HDR10+ -tekniikalla. Näyttö perustuu myös AMOLED-tekniikkaan ja siinä on 120 hertsin virkistystaajuus. Tehoista vastaa MediaTekin kehittämä Dimensity 1200 -järjestelmäpiiri, kuten huhuissa on odotettukin. Puhelimessa on myös Turbo-Charge-pikalataus, joka on 67 watin tehoinen.

Xiaomi vahvisti jo aikaisemmin uusien Xiaomi 11T -sarjan puhelimien tulevan saamaan 3 vuotta Android-versiopäivityksiä sekä 4 vuotta tietoturvapäivityksiä. Kyseessä on selvä parannus aikaisempaan, kun Xiaomi ei ole ennen antanut mitään päivityslupauksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Julkaisu on luvassa muutaman päivän päästä 15. syyskuuta, joten tarkkoja tietoja ei tarvitse odottaa enää kovinkaan kauaa.

Lähde: Twitter (Snoopy)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi