AndroidHuaweiWindows 10Yleinen

Huhu: Huaweilta tulossa 2-in-1 -Windows 10 -kannettava tänä vuonna

laptop-hybrid

Huawei on kolmanneksi suurin älypuhelinvalmistaja maailmassa, joka on osittain laadukkaiden ja halpojen puhelimien ansiota. On kuitenkin ollut jo jonkin aikaa huhuissa, että yhtiö saattaisi lähteä kilpailemaan tietokone markkinoille vuoden 2016 aikana.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt huhut saivat jälleen uutta virtaa, kun Huawein kerrotaan suunnittelevan 2-in-1 -tietokonetta julkaistavaksi tämän vuoden aikana.

Huawein uuden laitteen pitäsi olla kuin Microsoftin Surfacet. Laitteen pitäisi toimia siis niin tablettina kuin normaalina kannettavana tietokoneena. Uudesta hybridi-laitteesta pitäisi siis irrota näppäimistö niin kuin Surface-laitteista.

Huawein tabletin pitäisi sisältää kaiken tämän lisäksi vielä kaksi käyttöjärjestelmää. Huawein oma Androidiin pohjautuva Emotion UI sekä Microsoftin Windows 10 -käyttöjärjestelmä. Laitteen sisuksissa kerrotaan hyrräävän Intelin järjestelmäpiiri.

Myös Xiaomin on huhuttu julkaisevan oman kannettavan tietokoneen tämän vuoden aikana, mutta tämän laitteen on huhuttu olevan vain normaali kannettava tietokone.

Huawein kerrotaan jopa julkaisevan oman 2-in-1 -laitteen hyvinkin pian, nimittäin ensi kuussa järjestettävillä MWC 2016 -messuilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lähde:

CizmoChina, Huawei To Launch Dual OS Hybrid Laptop Later This Year

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android