AndroidHMDNokiaYleinen

Huhu: Nokia 8.1 voi olla viimeinen lovinäytöllinen Nokia-puhelin

Nokia X7 sinisenä

Lovinäytöt on yksi kuluttajien mielipiteitä vahvasti jakava ominaisuus älypuhelimissa. Myöskin suomalaisien hyvin tuntuma HMD Global on tuonut markkinoille kuluvan vuoden aikana muutamia lovinäytöllisiä älypuhelimia, kuten marraskuun alussa Suomessa myyntiin saapunut Nokia 7.1. Jos kuitenkin tuoreimpaan huhuun on uskomista, niin lovinäytöt saattavat pian olla historiaa Nokia-puhelimien keskuudessa.

HMD Global järjestää 5. joulukuuta Dubaissa globaalin julkaisutilaisuuden, jossa tullaan näkemään ainakin yksi uusi Nokia-puhelin. Tämän on odotettu olevan Nokia 8.1, joka tunnetaan Kiinassa jo nimellä Nokia X7. Lisäksi tilaisuudessa saatetaan nähdä myös Nokia 9 PureView -puhelin, vaikka tämän julkaisun on odotettu siirtyneen ensi vuodelle. Nokia 8.1 -puhelimen odotetaan olevan viimeinen lovinäytöllinen puhelin HMD Globalilta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tällä viikolla Nokia anew -nimimerkillä tunnettu Twitter-nimimerkki on kertonut tietojaan tulevista Nokia-puhelimista. Muun muassa Nokia 6.2 -puhelimessa ei odoteta olevan lovinäyttöä, vaan siinä tullaan käyttämään mielenkiintoista ratkaisua. Tällä hetkellä ei ole tiedossa mitä ”mielenkiintoinen ratkaisu” tarkoittaa, mutta se voisi olla esimerkiksi ainoastaan kamerareikä näytössä. Nokia anew on kertonut Nokia 8.1 -puhelimen olevan viimeinen lovinäytöllinen Nokia-puhelin.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android