OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus 7 Pro voi maksaa yli 800 euroa

OnePlus 6T McLaren on tällä hetkellä OnePlusin kallein puhelin.

OnePlus on ollut otsikoissa viime aikoina ahkerasti, sillä yhtiö on julkaisemassa uudet puhelimensa toukokuun puolivälissä. Tämän seurauksena vielä julkaisemattomista puhelimista kuullaan jatkuvasti uusia tietoja ja tällä kertaa luotettava lähde on saattanut paljastaa OnePlus 7 Pro -puhelimen hinnoittelun Euroopan markkinoille.

Android Central kertoo artikkelissaan, että OnePlus 7 Pro voisi maksaa kalleimmillaan jopa 819 euroa, jolloin kyseessä olisi 12 gigatavun RAM-muistillinen versio, jossa on myös 256 gigatavua tallennustilaa. Puhelimesta odotetaan myös 8 + 256 gigatavun versiota, jonka hinta olisi 749 euroa. Huhun mukaan tarjolla pitäisi olla myös kaikista edullisin pro-versio, jossa on 6 gigatavua RAM-muistia ja 128 gigatavua tallennustilaa. Edullisimman version hinnoittelua ei ole tarkasti tiedossa, mutta se voisi hyvin asettua 699 euroon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus 7 Pron odotetaan tulevan saataville myös kolmessa värissä, jotka olisivat Mirror Grey, Almond ja Nebula Blue.

OnePlus on jo aikaisemmin vahvistanut, että OnePlus 7 -puhelimissa tullaan näkemään uudenlainen näyttö, jossa on mahdollisesti 90 hertsin virkistystaajuus. Lisäksi OnePlus 7 Prohon odotetaan ainakin valikoiduilla markkinoilla 5G-yhteyksiä.

OnePlus 7 -malliston puhelimet tullaan virallisesti julkaisemaan 14. toukokuuta.

Lähde: Androidcentral.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus