OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Nord 4 esitellään heinäkuun kolmannella viikolla

OnePlus Ace 3V

OnePlus Nord 4:n julkaisu on lähenemässä, ja ennakko-odotuksissa sen julkistus on asetettu kesälle. Jo huhtikuussa esiteltiin Nord CE 4 valituille markkinoille, mutta nyt Nord 4 tullaan julkistamaan heinäkuun kolmannella viikolla.

Huhu kertoo julkaisun olevan tarkemmin 15.-21. heinäkuuta välisenä aikana. OnePlus ei ole vielä julkistusta vahvistanut, mutta jos tieto pitää paikkansa, niin Nord 4 tullaan näkemään markkinoilla kahden kuukauden sisällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin on jo raportoitu, että OnePlus Nord 4 tulee olemaan lähes identtinen laite jo Kiinassa esitellyn Ace 3V -puhelimen kanssa. Mukaan saataisiin siis Qualcommin tehokkain 7-sarjan järjestelmäpiiri, eli Snapdragon 7+ Gen 3.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ace 3V -puhelimessa on myös 6,74 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 2772 x 1240 pikselin tarkkuus, 2150 nitin kirkkaus sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Puhelimessa on lisäksi 12 tai 16 gigatavua RAM-muistia sekä 256 tai 512 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Takaosassa on 50 megapikselin pääkamera sekä 8 megapikselin ultralaajakulmakamera. Akku on kooltaan 5500 milliampeerituntia.

Tarkempia tietoja OnePlussan suunnitelmista Nord 4 -puhelimen osalta saadaan varmasti lähempänä julkaisua.

Lähde: Smartprix.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus